Ναταλία Πετρίτη

Τη λύση για να σταματήσουν να τσακώνονται μεταξύ τους οι Beatles και οι Rolling Stones φαίνεται πως έχει ο Robert Plant των επίσης ιστορικών Led Zeppelin.

Οι δύο iconic μπάντες έχουν βρεθεί σε διαμάχες αρκετές φορές ανά τα χρόνια, με την πιο πρόσφατη να έχει προκύψει τον προηγούμενο μόλις μήνα, όταν ο Paul McCartney χαρακτήρισε τους Rolling Stones ως μια «blues cover band».

Ο Mick Jagger απάντησε στο ομολογουμένως κακεντρεχές σχόλιο του McCartney κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του στο Los Angeles. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί celebrities εδώ απόψε. Η Megan Fox είναι εδώ, είναι υπέροχη. Ο Leonardo DiCaprio. Η Lady Gaga. Ο Kirk Douglas. Είναι και ο Paul McCartney εδώ, θα μας βοηθήσει να παρουσιάσουμε ένα blues cover αργότερα».

Ο McCartney είχε κάνει παρόμοια σχόλια για τους Stones την περασμένη χρονιά, προτού ο Jagger του απαντήσει αστειευόμενος ότι «προφανώς δεν διεξάγεται κάποιος διαγωνισμός» μεταξύ τωn δύο συγκροτημάτων.

«Η μια από τις δύο μπάντες είναι ιδιαίτερα τυχερή που παίζει ακόμα σε στάδια, ενώ η άλλη δεν υπάρχει καν» ανέφερε τότε ο Jagger.

Ο Plant, σε μια προσπάθεια να ηρεμίσουν τα πράγματα μεταξύ των δύο συγκροτημάτων, ανέφερε σε συνέντευξή του στο Rolling Stone: «Δεν πιστεύω πως τσακώνονται πραγματικά. Γνωρίζονται από το 1963. Αγαπούν ο ένας τον άλλον με πάθος».

Και για να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ των δύο γιγάντων, ο Plant πρότεινε απλώς να παίξει ο McCartney μπάσο μαζί με τους Stones!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured