Ναταλία Πετρίτη

Τους επιζήσαντες και τους πυροσβέστες της τραγωδίας του Grenfell τίμησε η Adele κατά τη διάρκεια του ITV special της ίδιας, με τίτλο An Audience With.

Η τραγουδίστρια και στιχουργός, η οποία ερμήνευσε κομμάτια από τον ολοκαίνουριο δίσκο της, 30, είχε προσκαλέσει στη μεγάλη συναυλία της εκτός από τους celebrities φίλους της, τους επιζήσαντες της τραγωδίας που έλαβε χώρα στο Grenfell το 2017. Υπενθυμίζεται ότι το Grenfell υπήρξε ένα συγκρότημα εργατικών οικιών στο North Kensington του Λονδίνου, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 72 ένοικοι έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτίριο.

Η Adele κατά τη διάρκεια του TV special χαιρέτησε τόσο τους επιζήσαντες ανθρώπους που βρέθηκαν στο κοινό, όσο και πυροσβέστες που συμμετείχαν στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

«Γνωρίζω ότι έχουμε μερικούς φανταστικούς ανθρώπους στο κοινό μας, εργαζόμενους στην υγεία και στη διαχείριση της πανδημίας, πυροσβέστες και κόσμο του Grenfell. Καλησπέρα σας αγαπημένοι μου, είμαι τόσο χαρούμενη που ήρθατε!» ανέφερε η Adele στον χαιρετισμό της.

Η Adele υπήρξε από την πρώτη στιγμή μετά την τραγωδία ένθερμη υποστηρίκτρια των θυμάτων της, ενώ συμμετείχε σε καμπάνιες για την απόδοση δικαιοσύνης στους πληγέντες. Η ίδια είχε μάλιστα επισκεφθεί τον τόπο όπου βρισκόταν το Grenfell λίγες μόλις ώρες μετά την πυρκαγιά για να συμπαρασταθεί στις οικογένειες των θυμάτων.

Τις επόμενες μέρες της πυρκαγιάς, επισκέφθηκε επίσης έναν πυροσβεστικό σταθμό για «τσάι και αγκαλιές» με τα παιδιά που βρίσκονταν στο Grenfell, για τα οποία είχε επίσης κανονίσει μια ιδιωτική προβολή της ταινίας Despicable Me 3.

Το 2020, η Adele ξανατίμησε τα θύματα της τραγωδίας, μιλώντας σε σχετική εκδήλωση για τα τρία χρόνια από την ημέρα που αυτή έλαβε χώρα.

Δείτε εδώ υλικό από τους τρόπους με τους οποίους η Adele έχει στηρίξει τα θύματα της πυρκαγιάς του Grenfell τα τελευταία χρόνια:

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured