Δείτε ολόκληρη συναυλία των Foo Fighters από το Wembley (βίντεο)

Η συναυλία του 2008 είναι μέρος της σειράς Foo Fridays

news.team
news.team

Ολόκληρη τη συναυλία τους από το 2008 στο Wembley έκαναν διαθέσιμη οι Foo Fighters.

Η συναυλία είχε γίνει για την προώθηση του άλμπουμ Echoes, Silence, Patience & Grace, που είχε κυκλοφορήσει τον προηγούμενο χρόνο, με guest εμφανίσεις από τους Jimmy Page και John Paul Jones των Led Zeppelin.

Οι Foo Fighters έχουν ξεκινήσει να κάνουν διαθέσιμες κλασικές τους εμφανίσεις, ως μέρος της σειράς Foo Fridays.

Παρακολουθήστε εδώ τη συναυλία:

Παράλληλα, όπως είπαμε την προηγούμενη εβδομάδα, το επόμενο άλμπουμ τους έχει ήδη ηχογραφηθεί (πριν την καραντίνα) και βρίσκεται στα τελικά στάδια πριν την κυκλοφορία του. Ο Dave Grohl έδωσε πριν μία εβδομάδα κάποιες πληροφορίες κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης που έδωσε μαζί με τη μητέρα του, τη συγγραφέα Virginia Grohl, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Los Angeles, ALT 98.7 FM.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Consequence of Sound, ο Grohl συνέκρινε τον ήχο της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς με τον ήχο της συνεργασίας του David Bowie με τον Nile Rodgers, στο Let’s Dance.

«Είναι γεμάτο με ανθεμικά, τεράστια ροκ τραγούδια», είπε και συμπλήρωσε ότι είναι σχεδόν σαν χορευτικός δίσκος - «όχι σαν ένας EDM, disco, σύγχρονος χορευτικός δίσκος, αλλά έχει ρυθμό. Για μένα, είναι σαν το δικό μας Let’s Dance (του David Bowie)», είπε. Σημείωσε, βέβαια, ότι έχει τις σκοτεινές του γωνίες ο δίσκος, παρά τη διάθεση να φτιάξουν ένα διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

Αυτό που γνωρίζαμε στα τέλη Φεβρουαρίου ήταν ότι το νέο άλμπουμ των Foo Fighters θα κυκλοφορούσε πιθανότατα τον Μάιο του 2020, αν και δεν είχε ανακοινωθεί η ημερομηνία. Η εξέλιξη της πανδημίας έχει αναβάλλει τα σχέδια της κυκλοφορίας του και μένει να δούμε πότε η εταιρία τους θα θεωρήσει ότι έχει νόημα να γίνει αυτή.

Το ίδιο άλλωστε ισχύει και για πολλές άλλες μεγάλες κυκλοφορίες που έχουν μπει «στον πάγο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares