Οι Daft Punk γράφουν τη μουσική για τη νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο

Fans του ιταλού σκηνοθέτη οι Daft Punk, τον προσέγγισαν οι ίδιοι.

news.team
news.team

Τη μουσική για τη νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο έγραψαν οι Daft Punk. Πρόκειται για την πρώτη ταινία του (σχεδόν) 80χρονου σκηνοθέτη μετά από 8 χρόνια. Occhiali Neri είναι ο τίτλος της ταινίας, ήτοι... "Μαύρα Γυαλιά", ενώ έγινε γνωστό ότι σ' αυτό θα πρωταγωνιστεί η κόρη του, Άζια Αρτζέντο.

Μιλώντας στη La Repubblica, ο ιταλός σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι οι Daft Punk είναι fans της δουλειάς του και, μόλις έμαθαν ότι ξεκίνησε να γυρίζει μια νέα ταινία, ήρθαν σε επαφή μαζί του με ένα αίτημα να δουλέψουν μαζί στον τομέα της μουσικής. 

Ανέφερε, μάλιστα, ότι περιμένει σύντομα να του στείλουν τα πρώτα κομμάτια, ενώ θα ακολουθήσει από την πλευρά τους -κορονοϊού επιτρέποντος- και ένα ταξίδι στη Ρώμη, προκειμένου να γνωριστούν και από κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top