Αθόρυβα και με τον δικό της τρόπο, η Μαρίζα Ρίζου πέτυχε να αποκτήσει σημαντικό όνομα κατά την τρέχουσα δεκαετία, «χτίζοντας» πάνω στο γκελ που έκανε η διασκευή της στη "Μπόσα Νόβα Του Ησαΐα" του Φοίβου Δεληβοριά, πίσω στο 2012.

Το 2019 κλείνει λοιπόν με την έκδοση του 3ου της ολοκληρωμένου άλμπουμ Πόσο Βλάκας, το οποίο ήδη κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment, έχοντας ως «σημαία» το τραγούδι "Κάποιος Να Με Σύρει": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Κάποιος Να Με Σύρει" είναι σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και απηχεί τη φετινή συνεργασία τους με τη Μαρίζα Ρίζου στα πλαίσια του θεατρικού μιούζικαλ Απλή Μετάβαση, για την οποία ο ανταποκριτής μας Δημήτρης Μεντές έγραψε τα εξής:
«Τεράστια έκπληξη αποτέλεσε η απόδοση της Μαρίζας Ρίζου. Η τραγουδίστρια παίζει τη Λένα, η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει σφιχτά τα ηνία της σχέσης και της ζωής της, ενώ οι καταστάσεις την κάνουν να βολοδέρνει σαν καρυδότσουφλο στον ωκεανό. Επιμένει ωστόσο να υφαίνει το πιο εντυπωσιακό χαλί μιας εμμονικής θεώρησης της τέλειας σχέσης και μίας προσεκτικά επιμελημένης εικόνας εύρυθμης τάξης, ενώ παράλληλα κρύβει (κάτω από το ίδιο χαλί) ό,τι απειλεί να της γκρεμίσει αυτόν τον προσεκτικά διακοσμημένο μικρόκοσμο» (ολόκληρο το κείμενο εδώ).

{youtube}H10nRjwOdj8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured