news.team

Το Plisskën είχε «θερμό» καλοκαίρι φέτος, καθώς και τον Boiler Room θεσμό έφερε για πρώτη φορά στην Αθήνα (δείτε εδώ), αλλά και 2 συναυλιακές ημέρες έστησε στην Τεχνόπολη, με headliners τους Jungle και τον Giorgio Moroder (δείτε, αντίστοιχα, εδώ και εδώ).

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει τη χειμερινή εκδοχή που ανελλιπώς διοργανώνει τα τελευταία χρόνια. Πλέον, μάλιστα, μετράμε αντίστροφα για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, για ένα line-up 10 καλλιτεχνών, που θα παραταχθεί σε 2 χωριστά stages, στο Piraeus Academy και στο The Hub Events.

Headliner θα είναι ο πολυσυζητημένος τελευταία Floating Points, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στην Αθήνα καταφτάνει επίσης ο εικονιζόμενος και πάντα εφευρετικός Quantic, καθώς και φρέσκα ονόματα από διάφορες παρυφές του σύγχρονου ήχου: η Afrodeutsche, o Cabaret Nocturne, οι Snapped Ankles, o E. Myers, η Carla Del Forno, η Korea Town Acid, ο Bishop Nehru από τη Νέα Υόρκη και η εκρηκτική Παλαιστίνια superstar DJ Sama’.

Εισιτήρια προπωλούνται διαδικτυκά μέσω www.athinorama.gr και μέσω www.viva.gr (εδώ), καθώς και τηλεφωνικά (1187), αλλά και σε φυσικά σημεία (Viva Spot στην Τεχνόπολη, καταστήματα Wind, Seven Spots, Reload, Yoleni's, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης). Η τιμή είναι στα 32.50 ευρώ.

Συντονιστείτε σήμερα στο Avopolis Radio (εδώ), για να μάθετε τα πάντα από πρώτο χέρι για τη φετινή, χειμερινή εκδοχή του Plisskën: οι άνθρωποι του φεστιβάλ θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή Rules of Attraction της Άννας Γυπαράκη, 18.00 με 20.00.

{youtube}0x0t1l7QeeY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured