news.team

φωτογραφία: Silvia Grav

Με 20 (και κάτι) χρόνια δράσης, οι Cult Of Luna από την Umeå της Σουηδίας χαίρουν πλέον ευρείας αναγνώρισης ως μία από τις μπάντες που πήγαν ένα βήμα πιο μπροστά την υπόθεση του σύγχρονου σκληρού ήχου.

To φρέσκο τους άλμπουμ A Dawn To Fear ήδη θεωρείται ανάμεσα στα καλύτερα του 2019 (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ), με το γκρουπ να περιοδεύει στην Ευρώπη για να το υποστηρίξει. Για την ώρα, δεν υπάρχει ανακοίνωση έλευσης στην Ελλάδα, όπου έπαιξαν τελευταία φορά το 2016 μαζί με την Julie Christmas, στην 2η μέρα της Post-Mortem edition του Smoke The Fuzz Festival 2016 (πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε για τη βραδιά ο ανταποκριτής μας Γιάννης Καγκελάρης).

Τώρα, οι Cult Of Luna δίνουν στη δημοσιότητα ένα ταινιάκι μικρού μήκους ως συνοδευτικό του άλμπουμ. Έχει κι αυτό τίτλο A Dawn To Fear, περιλαμβάνει τα τραγούδια "Lay Your Head to Rest" και "The Silent Man", ενώ έχει συνολική διάρκεια 17 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα: μπορείτε να το δείτε ολόκληρο στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το φιλμ σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Johannes Persson, δηλαδή ο κιθαρίστας, τραγουδιστής και γενικότερα «εγκέφαλος» των Cult Of Luna.

{youtube}3jD2EvFhxnQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured