Οι Cult Of Luna δημοσιεύουν ταινιάκι μικρού μήκους, ως συνοδευτικό του νέου τους άλμπουμ

Δείτε ολόκληρο το (σχεδόν) 18λεπτο A Dawn To Fear

news.team
news.team
φωτογραφία: Silvia Grav

Με 20 (και κάτι) χρόνια δράσης, οι Cult Of Luna από την Umeå της Σουηδίας χαίρουν πλέον ευρείας αναγνώρισης ως μία από τις μπάντες που πήγαν ένα βήμα πιο μπροστά την υπόθεση του σύγχρονου σκληρού ήχου.

To φρέσκο τους άλμπουμ A Dawn To Fear ήδη θεωρείται ανάμεσα στα καλύτερα του 2019 (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ), με το γκρουπ να περιοδεύει στην Ευρώπη για να το υποστηρίξει. Για την ώρα, δεν υπάρχει ανακοίνωση έλευσης στην Ελλάδα, όπου έπαιξαν τελευταία φορά το 2016 μαζί με την Julie Christmas, στην 2η μέρα της Post-Mortem edition του Smoke The Fuzz Festival 2016 (πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε για τη βραδιά ο ανταποκριτής μας Γιάννης Καγκελάρης).

Τώρα, οι Cult Of Luna δίνουν στη δημοσιότητα ένα ταινιάκι μικρού μήκους ως συνοδευτικό του άλμπουμ. Έχει κι αυτό τίτλο A Dawn To Fear, περιλαμβάνει τα τραγούδια "Lay Your Head to Rest" και "The Silent Man", ενώ έχει συνολική διάρκεια 17 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα: μπορείτε να το δείτε ολόκληρο στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το φιλμ σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Johannes Persson, δηλαδή ο κιθαρίστας, τραγουδιστής και γενικότερα «εγκέφαλος» των Cult Of Luna.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ρεμπέτης ήταν 65 ετών και έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.

Μιας και ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποίησε χωρίς άδεια μουσική του Καναδού.

Στα credits του Club Future Nostalgia θα δούμε ονόματα όπως αυτά της Madonna, της Gwen Stefani και ...

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top