Δεν πάνε παρά κάτι μήνες από την τελευταία φορά που το αθηναϊκό κοινό συνάντησε τους αγαπημένους Tindersticks, για μια αναδρομή «σε 27 χρόνια συνεπούς ροκ μελαγχολίας» με φόντο το Ηρώδειο, όπως έγραψε η ανταποκρίτριά μας Τάνια Σκραπαλιώρη (ολόκληρο το κείμενο εδώ).

Οι Tindesticks είχαν να φανούν δισκογραφικά από το άλμπουμ του 2016 The Waiting Room (Βρετανία #71, Γαλλία #49). Την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο No Treasure But Hope από τη City Slang, σε ελληνική διανομή από τη Rockarolla. Το οποίο είναι μάλιστα ιδιαίτερα αφιερωμένο στη χώρα μας, αφού το εξώφυλλο είναι ένας χάρτης των Επτανήσων, με «κεντράρισμα» στην Ιθάκη, όπου το γκρουπ πέρασε κάποιο διάστημα και έμεινε κατενθουσιασμένο.

Συνεχίζοντας λοιπόν το σχετικό promo, οι Tindersticks δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "For The Beauty": το γύρισε ο David Reeve και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Η επιστροφή των Tindersticks συμπίπτει εντωμεταξύ με μία ακόμα ελληνική συναυλία, στη Θεσσαλονίκη. Η παρέα του Stuart A. Staples θα παίξει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Εισιτήρια ήδη προπωλούνται μέσω του δικτύου Viva, σε τιμές που ξεκινούν από τα 30 ευρώ και φτάνουν ως τα 50.

{youtube}P82ZvSiuc7s{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured