Αναστασία Τουρούτογλου

Οι Baroness από την Tζώρτζια των Hνωμένων Πολιτειών Αμερικής μόλις έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα (το δεύτερο κατά σειρά) τραγούδι από τον πολυαναμενόμενο δίσκο τους Purple, που θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 18 Δεκεμβρίου. 

Τα μέλη του συγκροτήματος παρουσίασαν στο κοινό το "Shock Me" στα πλαίσια συνέντευξής τους στην εκπομπή του Dan Carter στη συχνότητα του BBC Radio 1, ενώ μίλησαν και για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχαν με το πούλμαν το οποίο τους μετέφερε στην περιοδεία τους στην Αγγλία το 2012. Τότε τα 3 από τα 4 μέλη του συγκροτήματος είχαν τραυματιστεί βαριά με τον τραγουδιστή τους, John Baizley, να έχει σπάσει χέρι και πόδι.

Το γκρουπ σήμερα δηλώνει ότι ακόμα και τώρα δεν έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα να βγει ξανά στον δρόμο για περιοδεία, ετοιμάζεται ωστόσο δυναμικά για την επιστροφή του, την οποία σκοπεύει μάλιστα να συνδυάσει με ένα μεγάλο τουρ στην Αμερική, με τις περισσότερες προγραμματισμένες συναυλίες να είναι ήδη sold-out! 

Η περιοδεία τους ξεκινάει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου από το Ace Of Cups, στο Columbus του Οχάιο, εμφάνιση που είναι ήδη sold-out, μαζί με εκείνες στο Σικάγο, στο Μάντισον του Γουισκόνσιν, στο Ντάλλας και στο Ώστιν του Τέξας, στην Ατλάντα, στη Βαλτιμόρη και στο Saint Vitus Bar του Μπρούκλιν, μεταξύ πολλών ακόμα τοποθεσιών.

{youtube}hS5osAdTnm0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured