Αναστασία Τουρούτογλου

 

Στα 61 του μας άφησε το "Philthy Animal" (ο δεξιός της τριάδας στη φωτογραφία), όπως λέγανε χαϊδευτικά οι φίλοι των Motörhead τον Άγγλο ντράμερ Phil Taylor. 

Ο Taylor ήρθε στη μπάντα κατά τις ηχογραφήσεις του On Parole (1975), αντικαθιστώντας τον αυθεντικό ντράμερ Lucas Fox, υπό συνθήκες βέβαια που δεν είχαν να κάνουν και τόσο με τη μουσική. Όπως είχε πει ο Lemmy, «έλεγε πως μπορούσε να παίξει, ο τότε ντράμερ μας δεν τα πήγαινε πολύ καλά, ο Phil είχε και αμάξι και μπορούσε να μας πηγαινοφέρνει στο στούντιο».

Ο Taylor έφυγε από το line-up το 1985, έπαιξε για λίγο με τους Waysted, σχημάτισε τους Operator, μα τελικά μετάνιωσε την απόφασή του και ξαναγύρισε το 1987. Τελικά όμως απολύθηκε το 1992, μετά την ηχογράφηση του εμβληματικού "I Ain't No Nice Guy", λόγω της κάκιστης απόδοσής του. 

Στη συνέχεια εμφανίστηκε με διάφορα σχήματα (συμπεριλαμβανομένων των Overkill, το 2009), ενώ κατά καιρούς απασχολούσε και τα μέσα με ψευδείς ειδήσεις για τον θάνατό του -όπως λ.χ. το 2001, όταν δημοσιεύματα τον πέθαναν από AIDS. Οι φίλοι των Motörhead τον είδαν πέρυσι τέτοια εποχή στο Μπέρμιγχαμ, όταν βγήκε στη σκηνή να χαιρετήσει το πλήθος κατά τη διάρκεια του "Ace Of Spades", στο οποίο και είχε βέβαια παίξει τα ορίτζιναλ τύμπανα.

Ο Phil Taylor ήταν άρρωστος τα τελευταία χρόνια. λόγω του παρελθόντος ωστόσο η είδηση του θανάτου του αντιμετωπίστηκε αρχικά με σκεπτικισμό. Την επιβεβαίωσε όμως 1 ώρα πριν ο Fast Eddie Clarke, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook.

{youtube}3VNUyjRRjxM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured