Αναστασία Τουρούτογλου

 

Στα 83 σήμερα, η Loretta Lynn θα μπορούσε κάλλιστα να αναπαύεται στις δάφνες της, ως μια ευρέως αναγνωρισμένη Μεγάλη Κυρία της country (country, είπαμε, γνήσια πράγματα, όχι americana), που πέρασε ακόμα και στα indie ακροατήρια στα μέσα των '00s, με την πολυσυζητημένη -και εξαιρετική- συνεργασία της με τον Jack White για το άλμπουμ Van Lear Rose.

Ωστόσο η Lynn δουλεύει εδώ και καιρό έναν νέο δίσκο και φαίνεται πως πλέον είναι όλα έτοιμα, αφού τον ανακοίνωσε για τις 4 Μαρτίου του 2016. Θα λέγεται Full Circle, θα βγει στη Legacy και θα είναι σε συμπαραγωγή Patsy Lynn Russell & John Carter Cash. 

Το άλμπουμ θα πραγματοποιεί έναν πλήρη κύκλο γύρω από την καριέρα της Lynn, όπως ακριβώς «δείχνει» ο τίτλος του. Το concept θα ξεκινάει δηλαδή από τα folk και gospel τραγούδια με τα οποία μεγάλωσε η ερμηνεύτρια, στην επαρχιακή απομόνωση των Απαλαχίων και από εκεί θα μεταβαίνει σε country standards μα και σε τραγούδια εμβληματικά για τη δική της καριέρα, που θα ξαναπεί τώρα, από το μετερίζι της 8ης δεκαετίας της ζωής. Ο κύκλος θα κλείνει δε όπως του πρέπει: με κάποιο ολοκαίνουριο υλικό.

Ανακοινώθηκαν επίσης δύο ντουέτα που θα υπάρχουν στον δίσκο, ένα με τον παλαίμαχο συμπορευτή Willie Nelson ("Lay Me Down"), αλλά κι ένα με τον ...Elvis Costello, ο οποίος θα συμμετέχει στο "Everything It Takes".

{youtube}aCzLCOfiJFc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured