Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Noel Gallagher έχει πει 100 φορές ότι δεν ψήνεται καθόλου να επανενώσει τους Oasis. Aπό την άλλη οι φήμες για επανένωση του συγκροτήματος από το Μάντσεστερ είναι τώρα τελευταία πιο έντονες από ποτέ αν και σύμφωνα με τον Noel πυροδοτούνται από κάποιον άνθρωπο ο οποίος ανήκει στο κοντινό περιβάλλον του Liam με τον ίδιο να παραμένει πολύ αρνητικός. 

Το ζήτημα είναι ότι όταν είσαι μουσικός έχεις κι εσύ τις καλλιτεχνικές σου εμμονές και τα είδωλα σου. Και πώς να πεις όχι στο... είδωλο; Έτσι λοιπόν ο Paul McCartney φαίνεται να έχει αναλάβει να συμβουλέψει σωστά τα δύο πρώην μέλη των Oasis λέγοντας τους σε κάθε ευκαιρία να επανενωθούν αλλά και να τα βρουν μεταξύ τους γιατί είναι αδέλφια και αυτό είναι που πρέπει να κάνουν τα αδέλφια όσο δύσκολες κι αν έχουν υπάρξει οι σχέσεις τους.

Τώρα είναι η σειρά του Noel λοιπόν να πετάξει το μπαλάκι στο γήπεδο του Macca λέγοντας πως αν αναλάβει εκείνος να γράψει το πρώτο single του επόμενου δίσκου τους τότε - και μόνο τότε - θα καθίσει κάτω να το συζητήσουν. 

Και συμπλήρωσε ότι το παραπάνω δεδομένο είναι το μοναδικό που θα μπορούσε να τον δελεάσει καθώς έχει χρήματα και δεν έχει ανάγκη να ξαναπαίξει με τους Oasis για να ζήσει.

{youtube}1ei6YQchGZg{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured