Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το ότι οι Nickelback δεν έχουν προγραμματίσει κάποια συναυλία στο Λονδίνο κι ούτε υπάρχει στα άμεσα σχέδια τους κάτι τέτοιο. Ένας θαυμαστής των Foo Fighters (και πολύ μουσικόφιλος, σύμφωνα πάντα με τα δικά του λεγόμενα) κάνει ότι μπορεί για να απαγορευτεί προκαταβολικά στο συγκρότημα από τον Καναδά να παίξει στη βρετανική πρωτεύουσα.
 
Ο Craig Mandall που διατηρεί μια ιστοσελίδα μέσω της οποίας συγκεντρώνει χρήματα προκειμένου να φέρει τα αγαπημένα του συγκροτήματα για ενα live σε διάφορες πόλεις του κόσμου αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει το ακριβώς αντίθετο: να αποκλείσει τους Nickelback απ' όλους τους συναυλιακούς χώρους του Λονδίνου. Απ' ότι λέει ο ίδιος, πρέπει να μαζέψει 1.000 δολάρια για να το πετύχει και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα πρώτα 21. Καλά το πάει...
 
Προς το παρόν δεν ξέρουμε για ποιο λόγο ο κύριος Mandall έχει τόσο ακραία εμπάθεια με τους Nickelback, αυτό πάντως που μαθεύτηκε είναι ότι όποιος συμμετέχει στη συγκεκριμένη διαδικασία θα συμπεριλαμβάνεται και σε ένα e-mail προς τον μάνατζερ του συγκροτήματος μέσω του οποίου θα γίνονται σαφείς οι λόγοι που το γκρουπ είναι ανεπιθύμητο στην πόλη. 
 
 

{youtube}rwgsjGIxPJk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured