Αναστασία Τουρούτογλου

Eίναι τώρα λίγος καιρός που η Lady Gaga έκανε τζαζ ανοίγματα. Ο πρόσφατος δίσκος της "Cheek To Cheek" σε συνεργασία με τον Tony Bennett περιέχει κλασικά τζαζ κομμάτια ανάμεσα στα οποία και τα "It Don’t Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing)", "Sophisticated Lady", "Lush Life" αλλά και το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου "Cheek To Cheek". 
 
Φαίνεται όμως πως η Stefani Joanne Angelina Germanottaέχει σκεφτεί ήδη και τα επόμενα δισκογραφικά της βήματα τα οποία είναι να κυκλοφορήσει το sequel του "ARTOP" μέσα στην επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας πάντως ο νέος δίσκος δεν θα πατάει στα χνάρια του προηγούμενου αλλά θα είναι επηρεασμένος από την hard rock μουσική  των Led Zeppelin και πιο συγκεκριμένα από τα φωνητικά του Robert Plant.
 
«Στο λύκειο εκτός από την συμμετοχή μου σε μια τζαζ μπάντα είχα και ένα κλασικοροκάδικο συγκρότημα με κάτι φίλους μου, τους"Mackin Pulsifer". Ήμουν παθιασμένη με τα φωνητικά του Rober Plant και οι Led Zeppelin ήταν πάντα μια από τις μεγαλύτερες επιρροές μου. Θέλω να πιστεύω ότι θα ακούσετε αυτές τις επιρροές στη μουσική μου στο άμεσο μέλλον».
 
Το λες και λογικό. Τo τζαζ όνειρο το πραγματοποίησε άρα τι της μένει;
 

{youtube}-huNrHAou-E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured