Αναστασία Τουρούτογλου

Ο καινούργιος δίσκος των Röyksopp λέγεται "Τhe Inevitable Εnd", δηλαδή, στα ελληνικά Το Αναπόφευκτο Τέλος. 
 
Και μπορεί να ακούγεται λες κα οι Νορβηγοί Röyksopp είχαν κατά νου να πάει ο καθένας σπίτι του όταν ηχογραφούσαν την συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά, πάντως ο τίτλος συμβολίζει κάτι αρκετά διαφορετικό: το αντίο το γνωστου διδύμου στους δίσκους παραδοσιακής μορφής.
 
Σύμφωνα με τους ίδιους το νέο άλμπουμ τους το οποίο πρόκεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου θα είναι το τελευταίο που βγάλουν στο κλασικό φορμάτ δίσκου που όλοι ξέρουμε.
 
«Με το "Ιnevitable End" έχουμε μετακινηθεί προς κάτι περισσότερο σκοτεινό με έμφαση στον στίχο. Το περιεχόμενο μοιάζει περισσότερο προσωπικό και τρυφερό. Αισθάνομασταν πολύ έντονα πως θέλουμε να βγάλουμε μια δουλειά με την κλασική έννοια του άλμπουμ αλλά αποφασίσαμε πως αυτός θα είναι ο τελευταίος δίσκος που θα βγάλουμε. Νιώθουμε πως με αυτόν τον τρόπο αποχαιρετάμε το παραδοσιακό φορμάτ των δίσκων. Δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε να γράφουμε μουσική απλώς θα την κυκλοφορούμε πλέον με άλλους τρόπους».
 
Το "Inevitable End" είναι πρώτος δίσκος των Röyksopp από το "Senior" του 2010 και περιέρχει δύο συνεργασίες με την αγαπημένη τους Robyn με την οποία είχαν δουλέψει και στο EP "Do It Again" πριν από λίγο καιρό.
 

{youtube}yW1_IIn3W6s{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured