Στυλιανός Τζιρίτας

Το μήλο κάτω από τη μηλιά, όπως λέει και ο λαός μιας και η Chrissie είναι επίσης γνωστή ακτιβίστρια

hynde-600-1393361161

Η Natalie Hynde, κόρη του αρχηγού των Kinks και της μπροστάρισας ων Pretenders κρίθηκε ένοχος παρεμπόδισης  μίας γεώτρησης στο Balcombe της Αγγλίας. Η (εικονιζόμενη) Natalie μαζί με τον 55χρονο Simon Medhurst έδεσαν εαυτούς στο τρυπάνι αρνούμενοι να μετακινηθούν δηλώνοντας ότι έτσι προχωρούν σε μία συμβολική κίνηση που σκοπό έχει να αφυπνίσει το κοινό σχετικά με τις γεωτρήσεις που σκοπό έχουν την αποθήκευση βλαβερών ουσιών που έχουν αποθηκευτεί από τα τάνκερ μεταφοράς πετρελαίου.

Αυτό έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο, η δίκη έγινε εχθές και ο δικαστής έκρινε ότι οι 2 κατηγορούμενοι, και ειδικότερα η Natalie Hynde (η οποία είναι γνωστή ακτιβίστρια) "πήγαν «πολύ πιο πέρα από το δικαίωμα της ελευθερίας λόγους και πράξεων" όπως χαρακτηριστικά το έθεσε. Έτσι καταδίκασε την Natalie σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή και σε πρόστιμο 400 λιρών (ενώ στον συναγωνιστή της επιβλήθηκε το μισό πρόστιμο και καθόλου φυλάκιση). Να σημειώσουμε ότι η όλη ιστορία στοίχισε στη εταιρεία Cuadrilla μόλις 5.000 λίρες Αγγλίας και βάσει αυτού αποφασίσθηκε το πρόστιμο των 2 ακτιβιστών.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά, όπως λέει και ο λαός μιας και η Chrissie είναι επίσης γνωστή ακτιβίστρια, για τα δικαιώματα των ζώων για την ακρίβεια.

{youtube}pFb_mYKu81k{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured