Στυλιανός Τζιρίτας

Beyonceshuttle786

...Αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα μετά τα παράπονα της June Scobee Rodgers, χήρας του Dick Scobee Διοικητή του Διαστημικού Λεωφορείου Challenger που ανατινάχθηκε στον αέρα το 1986 λίγο μετά την απογείωση του. Ο λόγος έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση από μεριάς της Βeyonce στο τραγούδι XO, από τον ολοκαίνουργιο δίσκο της,  αποσπασμάτων των συνομιλιών του σκάφους με τον Έλεγχο Εδάφους. Η κυρία Rodgers θεωρεί ότι αυτό παραείναι προσβλητικό για τη μνήμη των πεσόντων της αποστολής του STS-8 Challenger που ανατινάχθηκε 73 δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του στις 28 Ιανουαρίου του ’86.

Η Beyonce σε δημόσια απάντηση της δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να καπηλευθεί τη μνήμη των αστροναυτών και ότι σέβεται απεριόριστα τις οικογένειες τους και τέλος ότι η αναφορά ήταν καθαρά τιμητική για την προσφορά τους στην επιστήμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πάντως το ABC ανέφερε ότι σύμφωνα με πηγές του πολλοί αστροναύτες και αξιωματούχοι της NASA, που όμως δεν έχουν το δικαίωμα δημόσιας τοπoθέτησης, εξέφρασαν στους επαγγελματικούς και φιλικούς τους κύκλους η δυσαρέσκεια τους για τη χρήση του sample.

{youtube}fSTrmJtHLFU{/youtube} {youtube}3xUfCUFPL-8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured