Δελτίο Τύπου

KINGS_OF_LEONmtv2013

Οι live εμφανίσεις στα “2013 MTV EMA” θα είναι EMAzing! Oι rockers από το Nashville Kings Of Leon και το ντουέτο από την Σουηδία των  Icona Pop είναι οι νέες προσθήκες στο μοναδικό πρόγραμμα των “2013 MTV EMA”. Επίσης, ο τρείς φορές υποψήφιος για MTV EMA με τους 30 Seconds To Mars, Jared Leto, η δυο φορές  υποψήφια για EMA τραγουδίστρια Rita Ora και η ηθοποιός/τραγουδίστρια/συνθέτης και υποψήφια για Best PUSH Bridgit  Mendler αναμένεται να παρουσιάσουν βραβεία. Τα 2013 ΜTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21:00 από το Ziggo Dome στο Amsterdam.

Oι Kings of Leon, Icona Pop, Leto, Ora και Mendler συμπληρώνουν το πρόγραμμα των εμφανίσεων από Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers και Katy Perry, παρουσιαστές Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten και Colton Haynes, διαγαλαξιακός  MC Redfoo, σχολιάστρια παρασκηνίων Ariana Grande and special καλεσμένο  Ron Burgundy από το Anchorman 2 (Will Ferrell).

Οι Kings of Leon, των οποίων το νέο album Mechanical Bull έχει κερδίσει ενθουσιώδεις κριτικές από τον Τύπο, θα μας χαρίσουν την δεύτερη τους ζωντανή εμφάνιση στα MTV EMA. Σύμφωνα με τα New York Daily News, το album “είναι γεμάτο από τις πιο ξεκάθαρες μουσικές ερμηνείες, άριστες συνθέσεις και την πιο αιχμηρή συνθετική ματιά στην καριέρα των KOL”. Ενώ η βρετανική Guardian έχει γράψει πως «τα παιδιά από τον Νότο επιστρέφουν στην κορυφή».

Επίσης, τα εντυπωσιακά κορίτσια των Icona Pop θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στα MTV EMA,γιορτάζοντας παράλληλα τις πρώτες τους τρείς υποψηφιότητες για EMA και την πρώτη τους χρονιά ως MTV 2013 PUSH Act. Το single των Ιcona Pop, “I Love It” έχει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις παγκοσμίως  και έχει γίνει πλατινένιο σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Ιταλία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία και Ελβετία, δυο φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ, τρείς φορές πλατινένιο στην Σουηδία, πέντε φορές πλατινένιο στην Αυστραλία, χρυσό σε Βρετανία, Ολλανδία και Νορβηγία. «Είμαστε ενθουσιασμένες για την εμφάνιση μας στα MTV EMAs! Ελπίζουμε να είστε έτοιμοι γιατί εμείς είμαστε  έτοιμες και ερχόμαστε να χορέψουμε!» είπαν οι Icona Pop.

H μπάντα του Leto’s, οι Thirty Seconds To Mars είναι υποψήφια για τρία “2013 MTV EMA” βραβεία (Best Video για το “Up In The Air”, Best Alternative και Biggest Fans), ενώ η Ora διαγωνίζεται για το Best Look και το Best World Stage.

Οι  Justin Timberlake και Macklemore & Ryan Lewis διεκδικούν τα περισσότερα “2013 MTV EMA” με πέντε υποψηφιότητες ο καθένας, ενώ οι Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus και Robin Thicke διαγωνίζονται για τέσσερα βραβεία ο καθένας.  Οι Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop και One Direction είναι υποψήφιοι για τρία βραβεία. Καλλιτέχνες με δυο υποψηφιότητες είναι οι Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris και Iggy Azalea. Το MTV αναμένεται να ανακοινώσει νέους live performers και παρουσιαστές βραβείων μέσα στις επόμενες μέρες.

Τα MTV EMA – η παγκόσμια γιορτή της μουσικής και των πιο hot stars από το MTV – τιμά τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και όλα τα είδη της μουσικής  και φέρνει κοντά music fans από όλο τον κόσμο για μια μοναδική εμπειρία καθώς μετράμε τις εβδομάδες αντίστροφα για το show και κατά την διάρκεια του. Οι Fans μπορούν να ψηφίζουν τον νικητή σε EMA κατηγορίες όπως τα Best New, Best Live και ακόμα περισσότερα μέσα από το www.mtvema.com ή το http://m.mtvema.com στις mobile συσκευές τους.  Η ψηφοφορία για τα EMA βραβεία είναι ανοικτή έως τις 8 Νοεμβρίου 2013, ώρα 23:59.

Τα “2013 MTV EMA” θα μεταδοθούν σε  60 τηλεοπτικά δίκτυα με πρόσβαση σε περισσότερους από 700 εκατομμύρια οικιακούς τηλεοπτικούς δέκτες ανά τον κόσμο, όπως επίσης μέσω συνεργαζόμενων τηλεοπτικών δικτύων. Επιπλέον, το ενιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα/online content, αναρτάται καθημερινά σε περισσότερες από 200 εκατομμύρια ψηφιακές πλατφόρμες ανά τον κόσμο.  Οι Bruce Gillmer και Richard Godfrey είναι οι Executive Producers για τα “2013 MTV EMA.” Για τα MTV EMA νέα και τις ανακοινώσεις,  επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα των EMA στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο @mtvema.

KINGS OF LEON ΚΑΙ ΙCONA POP ΡΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ “2013 MTV EMA”

O JARED LETO, Η RITA ORA ΚΑΙ Η BRIDGIT MENDLER ΘΑ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΑ

TΑ “2013 MTV EMA” ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΙGGO DOME ΤΟΥ AMSTERDAM ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured