news.team

morrisseynaked

Ένα νέο live DVD θα κυκλοφορήσει για λογαριασμό του DVD και οι κακές οι γλώσσες λένε ότι αφού live δεν θα μπορέσουν να τον δουν οι fan του, ήρθε το... υποκατάστατο. Το live DVD περιλαμβάβει, πάντως, μια εμφάνισή του στις 2 Μαρτίου, στο Hollywood High School του LA.

Το setlist έχει ως εξής:

'Alma Matters'
'Ouija Board, Ouija Board'
'Irish Blood, English Heart'
'You Have Killed Me'
'November Spawned a Monster'
'Maladjusted'
'You’re The One for Me, Fatty'
'Still Ill'
'People Are the Same Everywhere'
'Speedway'
'That Joke Isn’t Funny Anymore'
'To Give (The Reason I Live)'
'Meat Is Murder'
'Please, Please, Please Let Me Get What I Want'
'Action Is My Middle Name'
'Everyday Is Like Sunday'
'I’m Throwing My Arms Around Paris'
'Let Me Kiss You'
'The Boy With The Thorn In His Side'

Θυμίζουμε ότι οι γιατροί έχουν ήδη προειδοποιήσει τον Moz ότι θα πρέπει να σκεφτεί πλέον σοβαρά να... συνταξιοδοτηθεί, μετά από μια σειρά από προβλήματα υγείας που του έχουν εμφανιστεί από την αρχή του έτος. "Πέρασα πολύ δύσκολα", ανέφερε πριν λίγες μέρες ο Morrissey, συμπληρώνοντας: "Είχα εσωτερική αιμορραγία και είχα χάσει πολύ αίμα. Προσπάθησαν να με επαναφέρουν οι γιατροί σε καλή κατάσταση τις επόμενες πέντε εβδομάδες, αλλά φαίνεται ότι δεν λειτούργησε [...]. Ακόμα είμαι σε θεραπεία, αλλά είμαι αισιόδοξος."

Ο Moz αναφέρθηκε επίσης στα χίλια κακά της μοίρας του που τον έπληξαν ξαφνικά - διαφορετικά προβλήματα υγείας, που ίσως να μη συνδέονται μεταξύ τους. "Ίσως είναι παράλογη εμφάνιση τόσων διαφορετικών πραγμάτων, αλλά κάθε ένα με χτύπησε μόνο μια φορά. Αλλά όλα ίσως ήρθαν μετά την απώλεια αίματος που έπληξε το ανοσοποιητικό μου σύστημα."

Ο ίδιος, όμως, δεν φαίνεται να θέλει να τα παρατήσει. "Ναι, με έχουν προειδοποιήσει οι γιατροί, αλλά είναι δύσκολο για μένα να πάρω μια τέτοια απόφαση, όλο αυτό είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μου", είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι θα το πάει μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά αυτή τη φορά προσέχοντας μάλλον περισσότερο την υγεία του.

Όπως είπαμε πριν μερικές μέρες, το υπόλοιπο της αμερικανικής περιοδείας του Morrissey ακυρώθηκε. Το έλκος, το πρόβλημα στον οισοφάγο και η πνευμονία, που του έτυχαν το ένα μετά το άλλο, τον ανάγκασαν να ματαιώσει τους σταθμούς της tour του που απέμεναν, ευχαριστώντας παράλληλα τους fan του για τις ευχές τους για καλή ανάρρωση. Συνολικά 21 συναυλίες του είχαν ακυρωθεί μέσα σε μια χρονιά, πριν την τελική ακύρωση και των υπολοίπων...

{youtube}3KwEj9n7uWQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured