news.team

axlrose

Στο Perth της Αυστραλίας έπαιζαν οι Guns N' Roses όταν ο Axl Rose πέταξε το (ασύρματο) μικρόφωνό του στο κοινό, σκοπεύοντας να δώσει ένα μικρό σουβενίρ σε κάποιον (τυχερό) fan.

Όμως ο fan στον οποίο προσγειώθηκε το μικρόφωνο, μόμο τυχερός δεν ήταν: Ο 39χρονος Darren Wright το δέχθηκε στο στόμα και είδε τα δύο μπροστινά του δόντια να σπάνε. "Με όλα τα φώτα και τα βεγγαλικά, δεν μπορούσα να δω τίποτα. Το επόμενο πράγμα που είδα ήταν ότι είχα χτυπηθεί στο στόμα. Νόμιζα ότι κάποιος μου είχε ρίξει μπουνιά. Μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσω τί συνέβαινε. Ένιωθα κομμάτια από τα δόντια μου στο στόμα μου. Την επόμενη στιγμή κάποιος ήρθε κατά πάνω μου για να πάρει το μικρόφωνο", είπε ο άτυχος fan.

"Δε νομίζω ότι ήθελε να το κάνει, αλλά αυτά τα ασύρματα μικρόφωνα δεν είναι ελαφριά. Είμαι έκπληκτος που δεν έκανε μεγαλύτερη ζημιά. Το λιγότερο που μπορώ να ζητήσω είναι χρήματα για να φτιάξω τα δόντια μου", συμπλήρωσε.

Ο (όχι και ιδιαίτερα ευφυής) promoter προσφέρθηκε να του χαρίσει ένα υπογεγραμμένο μικρόφωνο (για να του θυμίζει προφανώς διαρκώς το περιστατικό), αλλά όπως είπε ο Darren Wright, "δε νομίζω ότι το μικρόφωνο θα πληρώσει τον οδοντίατρό μου ή θα φτιάξει τα δόντια μου".

Πάρτε κι ένα 'Paradise City' live, με την ευκαιρία...

{youtube}yY-tbfCucw8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured