news.team

kreayshawn

Μετά από ένα χρόνο με πολλά shows, ταξίδια, συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις και προσωπικά projects, η Kreayshawn θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της με τίτλο "Somethin ‘Bout Kreay" στις 13 Αυγούστου 2012 από την Columbia Records. Για το άλμπουμ άντλησε έμπνευση από τα πολυάριθμα είδη, συμπεριλαμβανομένων όλων από το 80’s rap μέχρι την pop και πέρα.

Η τελευταία χρονιά ήταν γεμάτη με ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες για την 22χρονη από το Oakland της Καλιφόρνια, η οποία κέρδισε απότομα την προσοχή εκατομμυρίων, όταν το video για το “Gucci Gucci" έγινε αμέσως hit. Το “Gucci Gucci” είχε πάνω από 200.000 views μέσα στις πρώτες 48 ώρες και ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια views μέσα σε δύο εβδομάδες, ενώ μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 34 εκατομμύρια views. Η Kreayshawn δούλεψε το ντεμπούτο άλμπουμ την περίοδο των εμφανίσεών της σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους shows στην Ιαπωνία, την Αγγλία, την Γαλλία, τον Καναδά και μεγάλα festivals στην Αμερική όπως τα Voodoo, Popped!, Bamboozle και The Vice Noisey tour. Η Kreayshawn δηλώνει, "Νιώθω τόσο ολοκληρωμένη, έχοντας τελειώσει το πρώτο μου album. Ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, εμφανίστηκα σε δεκάδες χιλιάδες κόσμο, είμαι στα εξώφυλλα των περιοδικών όλου του κόσμου και τελείωσα ένα ολόκληρο album σε λιγότερο από ένα χρόνο».

Το video για το νέο της single, “Breakfast”, σε σκηνοθεσία και παραγωγή της Kreayshawn, γυρίστηκε στην Ατλάντα και έχει τη συμμετοχή του 2 Chainz. «Το αγαπημένο μου μέρος των γυρισμάτων του video ήταν το breakfast party στην κουζίνα. Ήταν πολύχρωμο και ακριβώς όπως το είχα οραματιστεί όταν έγραψα το σενάριο». Με την ημερομηνία του album τώρα στον ορίζοντα, η Kreayshawn είναι χαρούμενη να μοιραστεί το ελκυστικό της ύφος με το κοινό. Λέει η Kreayshawn, «Θέλω όλοι να είναι έτοιμοι για το μουσικό ταξίδι μέσα από το είδος της μουσικής και τον ήχο. Υπάρχει κάτι σχετικά με την Kreay…».

{youtube}gQa_QW4ZJXA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured