adamyaunch

Ο θάνατος του Adam Yauch των Beastie Boys, που επί δύο χρόνια έδινε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, ίσως σημάνει και το τέλος της μπάντας, όπως τη γνωρίσαμε.

Πάντως, παρά τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του, ο ίδιος είχε ζητήσει να ηχογραφήσουν μαζί υλικό το περασμένο φθινόπωρο, κάτι που έγινε τελικά. Αυτό ήταν και το τελευταίο υλικό με το όνομα των Beasties, όπως αποκάλυψε στο Rolling Stone o Michael 'Mike D' Diamond.

Ο τελευταίος είπε ότι μαζί με τον Adam 'Ad-Rock' Horovitz είναι πολύ πιθανό να βγάζουν νέα μουσική, αλλά όχι ως Beastie Boys...

Ο Adam Yauch ήταν συνιδρυτής των Beastie Boys το 1979 με τους Mike D, Mix Master Mike και Ad Roc, και συμμετείχε και στο περσινό άλμπουμ τους, 'Hot Sauce Committee Part Two', το οποίο ήταν να κυκλοφορήσει το 2009, αλλά καθυστέρησε μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Nathanial Hornblower, σκηνοθέτησε πολλά από τα video της μπάντας, ανάμεσα στα οποία ήταν και το αγαπημένο μας 'Intergalactic', ενώ το 2002 ξεκίνησε την κινηματογραφική εταιρία παραγωγής Oscilloscope Laboratories.

Συμμετείχε επίσης ενεργά στην κίνηση free Tibet movement, συνδιοργανώνοντας τα Tibetan Freedom Concerts στα τέλη των 90s.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured