Στυλιανός Τζιρίτας

Ischgl_Gossip_2 

Το αυστραλέζικο Parklife που θα διεξαχθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη (οι ημερομηνίες παρακάτω) αποφάσισε να διαθέσει στην αγορά μερικά πραγματικά ακριβά εισιτήρια, των οποίων όμως τα έσοδα θα πάνε αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όπως είπε ένας από τους διοργανωτές, ο John Wall, το εισιτήριο θα τιμάται 7.000 δολάρια (ναι! 7 χιλιάδες…) και ο σκοπός είναι «…όχι μόνο να βοηθήσουμε κάποιες οργανώσεις που έχουν καλούς στόχους αλλά να αντιδράσουμε και σε αυτή τη φημολογία που θέλει τα εισιτήρια να ανεβαίνουν πάρα πολύ κάθε χρόνο. Θεωρούμε ότι αυτό είναι λάθος κρίση και γι αυτό ονομάσαμε και το συγκεκριμένο εισιτήριο Ridiculously Expensive Ticket».

Το Γελοιωδώς Ακριβό Εισιτήριο περιλαμβάνει παραλαβή και μεταφορά από και προς το σπίτι του αγοραστή του με λιμουζίνα, ξεχωριστό καμαρίνι δίπλα στους καλλιτέχνες (καλή ώρα όπως οι Gossip που βλέπουμε στην φωτο και που λαμβάνουν μέρος στο festival αλλά και οι Death from Above 1979 που video από ζωντανή εμφάνιση τους βλέπουμε παρακάτω), ειδικό ποτό με το όνομα του αγοραστή που θα πωλείται εκείνη την ημέρα, προνόμια στο καμαρίνι ίσα με αυτά που θα απολαμβάνουν οι καλλιτέχνες παραδίπλα, χαιρετισμό από την οθόνη της σκηνής και εννοείται δεκάδες αναμνηστικά δώρα εκ μέρους των διοργανωτών όπως φυσικά και η δυνατότητα του αγοραστή να μιλήσει εκ του σύνεγγυς με τα συγκροτήματα.
Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το Parklife είναι: 24 Σεπτεμβρίου στη Μελβούρνη, 25 στο Περθ, 1η Οκτωβρίου στο Σύδνεϋ και 3 Οκτωβρίου στην Αδελαϊδα.

{youtube width="480" height="300"}FWFCl2oHnaI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured