Στυλιανός Τζιρίτας

liam2011

Ο Noel Gallagher  παραδέχθηκε σε Facebook webchat με οπαδούς της μπάντας την προηγούμενη Δευτέρα (22/8) ότι ο αδελφός του υπέφερε από λαρυγγίτιδα (και όχι από hangover όπως είχε τότε υποστηρίξει) όταν η μπάντα ακύρωσε την εμφάνιση της (το 2009) στο Chelmsford V festival –που θα ήταν και η αποχαιρετιστήρια συναυλία τους. Ο Liam τον έχει προλάβει βέβαια από την προηγούμενη εβδομάδα εξαπολύοντας μια καλογραμμένη μήνυση εναντίον του Noel για τις δηλώσεις του στον Τύπο αναφορικά με το παραπάνω γεγονός.

«Είμαι συνηθισμένος στο να με αποκαλεί ποικιλοτρόπως όπως και εγώ εξάλλου στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με μια διελκυστίνδα rock n roll υφής αλλά με δυσφήμηση της επαγγελματικής μου υπόστασης. Προσπάθησα να λύσω φιλικά το ζήτημα (σ.σ. χωρίς να διευκρινίζει το πως) αλλά στάθηκε αδύνατο και το μόνο που μένει είναι η δικαστική οδός».

Ο Noel προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στο Facebook chat λέγοντας ότι «Αν θίχτηκε από τις απόψεις μου ζητώ συγνώμη. Πάντως το όλο πράγμα άρχισε να γίνεται χαζό και χωρίς να φαίνεται κάποιος δρόμος να ξεφύγουμε από αυτό...»

{youtube width="480" height="300"}WrcvuU1-L1I{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured