Στυλιανός Τζιρίτας

phpKvin5jAM

Εντελώς αναπάντεχα έρχεται μια rock n roll ρουκέτα από το παρελθόν. διότι παρελθόν είναι 10 χρόνια πίσω και δυστυχώς και οι ίδιοι οι Screaming Trees ως μπάντα. Να όμως (και χωρίς καμία προαναγγελία για το όλο συμβάν) που ο Barrett Μartin (drummer της 90s έκδοσης της μπάντας) έχοντας ανακαλύψει κάποια tapes χαμένα και κρυμμένα σε κάποιο κουτί που ενεφανίσθη σε κάποια μετακόμιση του (κλασσική rock n roll μυθολογία) φέρνει στην επιφάνεια το δίσκο που ηχογράφησαν οι Trees δέκα χρόνια πίσω και που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

untitledyuityΣε παραγωγή του ίδιου του Barrett Martin  λοιπόν και μιξαρισμένο από τον βετεράνο Jack Endino, σε εξώφυλλο του Erin Currier και με σύνθεση Gary Lee Conner (κιθάρα), Van Conner (μπάσο), Barrett Martin (ντραμς) και Mark Lanegan στα φωνητικά το Last Words: The Final Recordings περιμένει προς ανακάλυψη. να σημειώσουμε ότι ο δίσκος κυκλοφορεί από τις 2 Αυγούστου αλλά μόνο στο iTunes και μόνο τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο και cd. να σημειώσουμε επίσης την παρουσία του Peter Buck (REM) στην ακουστική κιθάρα και την 12-χορδη ηλεκτρική (σαφώς λόγω Tuatara συνδέσμου) όπως και του Josh Homme που έτσι κι αλλιώς μετά την κυκλοφορία του Dust είχε ενεργό ρόλο στις ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας.

Εμείς φτιάξαμε ένα μικρό video φόρο τιμής στη μπάντα βασιζόμενοι στο τραγούδι Reflections που εμπεριέχεται στο Last Words (και μάλιστα καλό είναι να σημειωθεί ότι όλες οι φωτογραφίες ακόμα και κάποιες vintage είναι από αρχεία του Ellensburg, γενέθλιας πόλης της μπάντας).

{youtube}lXjLi6wwO9U{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured