Στυλιανός Τζιρίτας

cheaptrickero

Στις 17 Ιουλίου οι Cheap Trick (στη φωτο και όπως πάντα εντυπωσιακοί αν και με πολλά χρονάκια φορτωμένοι πια) γλίτωσαν από του χάρου τα μυτερά δόντια όταν κατέρρευσε η σκηνή στο Ottawa Bluesfest και ενόσω βρισκόντουσαν στο μέσο της εμφάνισης τους.

Εχθές μέσω του site τους ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν την εμφάνιση τους της 1ης Σεπτεμβρίου στο Βανκούβερ στα πλαίσια της  Pacific National Exhibition επειδή ανακάλυψαν ότι η εταιρεία κατασκευής της σκηνής, η Mega-Stage είναι η ίδι9α που είχε στήσει το Bluesfest.

Όπως σημείωσαν επίσης «…κάναμε προσπάθειες να μεταπείσουμε τον διοργανωτή αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο και επέμεινε στην επιλογή της συγκεκριμένης εταιρείας. Αυτό δε μας αφήνει καμία άλλη εναλλακτική από το να ακυρώσουμε την εμφάνιση μας…Μέχρι να γίνουν περαιτέρω έρευνες και να εξαχθούν ικανοποιητικά πορίσματα η μπάντα δεν θα παίξει ποτέ ξανά σε κατασκευή της συγκεκριμένης εταιρείας»
Παράλληλα το ντουέτο των Black Keys εξέφρασε τα ίδια παράπονα για κατασκευή της Mega-Stage και ανέφερε περιστατικό περίπου 1ο μέρες πριν από το συμβάν στην Ottawa. Σε εκείνη την περίπτωση κινήθηκε έγκαιρα ο manager της μπάντα και απέσυρε το συγκρότημα από τη σκηνή μέχρι να φτιαχτεί ένα κομμάτι της οροφής που κουνιόταν επικίνδυνα.

Κάτι μας θυμίζει εμάς αυτό και φαντάζομαι και σε εσάς…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured