Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 21.00, η μαγευτική φωνή της Madeleine Peyroux  θα πλημμυρίσει το Ξέφωτο σε μια ονειρική, ποιητική συναυλία κάτω απ’ το φως των αστεριών.

Η ξεχωριστή διαδρομή της Peyroux στον χώρο της μουσικής είναι από τις πιο συναρπαστικές. Γεννήθηκε στην Αμερική και στα 13 της μετακόμισε με τη μητέρα της στο Παρίσι, ενώ στα 15 της παράτησε το σχολείο για να ακολουθήσει μία μπάντα μουσικών του δρόμου. 

Αποτελεί μία από τις κορυφαίες σύγχρονες φωνές της τζαζ, στα βήματα των μεγάλων κυριών της τζαζ της δεκαετίας του ’30. Οκτώ άλμπουμ και 22 χρόνια από το ντεμπούτο της, Dreamland, η καλλιτέχνης συνεχίζει να χαράζει νέα σύνορα στη τζαζ, με ασίγαστη περιέργεια και τολμηρά ανοίγματα στους γόνιμους χώρους της σύγχρονης μουσικής.

Στη συναυλία της στο ΚΠΙΣΝ, η  Peyroux θα ξεναγήσει το κοινό στην πιο πρόσφατη κυκλοφορία της, το άλμπουμ Anthem, τη «σπουδαιότερη δουλειά της μέχρι σήμερα», αλλά και θα το ταξιδέψει πίσω σε αγαπημένα, διαχρονικά της τραγούδια. 

Στο Anthem, η Peyroux συνεργάζεται με τους συνθέτες/μουσικούς Patrick Warren, Brian MacLeod και David Baerwald σε μια ψύχραιμη και συχνά φιλοσοφική ματιά πάνω στην κατάσταση του κόσμου μας σήμερα, υφαίνοντας πολύχρωμες ιστορίες ανθρώπων για το πώς αντιμετωπίζουν, καθένας με τον δικό του τρόπο, τις δυσκολίες της ζωής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ώρα έναρξης: 21.00

εισιτήρια: είσοδος ελεύθερη

{youtube}MYIWRA7lqOY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured