Δελτίο Τύπου

shonky

To ταλέντο για το οποίο μιλάει ασταμάτητα η κοινότητα της χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής δεν είναι άλλος από τον Γάλλο Shonky που έρχεται για δεύτερη φορά στο six d.o.g.s με φρέσκο αέρα.

Με τον σημερινό κατακλυσμό νέων παραγωγών πως μπορεί ένα νέος μουσικός να ζεχωρίσει? Για τον παριζιάνο DJ και remixer η απάντηση είναι απλή. Μετουσίωσε το πάθος του για τη μουσική σε έναν μοναδικό ήχο, κυκλοφόρησε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα εκπληκτικά EP σε κορυφαίες εταιρίες του χώρου, μετακόμισε στο Βερολίνο και ξεκίνησε να παίζει στα σημαντικότερα techno clubs της Ευρώπης.

Το φυσικό του ταλέντο στις παραγωγές παρουσιάστηκε μέσα από κυκλοφορίες όπως το "Let Me Ask" και το remix που έκανε στους Mile Caro & Frank Garcia με τίτλο "Far Away".

To 2007 το "Olympia" είχε μαγέψει  τα τέκνο club όλου του κόσμου ενώ ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση έκανε στη συνέχεια το remix στον Danton Eeprom "All I can Say".

Παρόλαυτα η μουσική έτυχε να είναι η δεύτερη επαγγλεματική επιλογή για τον νεαρό γάλλο ό οποίος τελειώνοντας τις σπουδές του στα μαθηματικά ετοιμαζόταν να πιάσει δουλειά σε τράπεζα!! Ευτυχώς για όλους η κάρδια του "raver" επικράτησε και μέσα από τη φίλια του με τους Dan Ghenacia & Dyed Soundorom μια λαμπρή καριέρα ξεκίνησε από τα after - party του Batofar.

"Είναι φυσικό ταλέντο" λέει ο Ghenacia, "Ότι περνάει από τα χέρια του είναι τέλειο."

Το 2010 και το 2011 το επιβεβαίωσαν. Με τις βόμβες "Cluborama" και "Les Sonkettes" o Shonky θεμελιώνει όλο και περισσότερο την παρουσία του στην ηλεκτρονική σκηνή.

Σάββατο 6 Oκτωβρίου στις 00:00 τα μεσάνυχτα

ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρώ


Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr   

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured