Δελτίο Τύπου

65days

Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 κι αμέσως μετά τη συναυλία των 65daysofstatic στο AN Club, θα ακολουθήσει «κλειστό» After Show Party με το σπουδαίο συγκρότημα παρόν. Θα πραγματοποιηθεί λίγα μέτρα μακρύτερα από το χώρο της συναυλίας, στο ολοκαίνουριο The Drugstore (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69). Οι 65daysofstatic θα είναι παρόντες προκειμένου να γνωρίσουν τους Έλληνες οπαδούς τους και να τα πουν από κοντά, άλλωστε το όλο event πραγματοποιείται ως δώρο στους πολυάριθμους φανς τους. Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους εισιτηρίων της συναυλίας και θα είναι ελεύθερη, με την απλή επίδειξη του εισιτηρίου.

Το Drugstore είναι ένας νέος all day χώρος και κάνει επίσημο opening με την εκδήλωση αυτή. Ανοιχτά από πολύ νωρίς, από τις 07:00 καθημερινά μέχρι όσο πάει το...επόμενο πρωινό, με όλων των ειδών τα ροφήματα, πρωινό, sandwiches & hot dogs, φρέσκες σαλάτες, πεντανόστιμα πιάτα, πλήρη κάβα & εκρηκτικά κοκτέιλς.

Almost…Famous Rock περσόνες, μουσικοί δημοσιογράφοι, μουσικοκριτικοί & παραγωγοί ραδιοφώνου που όλοι αγαπάμε κρατούν τα decks ως Resident DJs (Αργύρης Ζήλος, Χρήστος Δασκαλόπουλος, Χάρης Συμβουλίδης & Avopolis Team, Θωμάς Μαχαίρας, Πέτρος Αντωνάκης, Vibratore Bizarro, Γιώργος Βουδικλάρης κ.α.). Με rock, alternative, underground, ethnic, world, jazz και λοιπούς άκρως ενδιαφέροντες κι ενίοτε αιρετικούς προσανατολισμούς & φόρους τιμής σε όλα τα παράγωγα ρεύματα και στιλ από τα 50’s μέχρι τις μέρες μας και μάλιστα με πολλές νέες κυκλοφορίες, κάθε βράδυ βρίσκονται κοντά σας από τις 21:00 -κι όταν υπάρχει ματς, η flat screen tv παραμένει πάντα ανοιχτή.

Το Drugstore, εκθέτει επίσης μοναδικό συλλεκτικό merchandise και vintage υλικό και είναι επίσημο σημείο προπώλησης εισιτηρίων συναυλιών.

DRUGSTORE (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69 – info: 6979-709743)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured