Ναταλία Πετρίτη

Το Growing Out Of είναι το πρώτο E.P. των Amalia & The Architects και αποτελεί µία συλλογή τραγουδιών που συγκεντρώνει αποσπάσµατα τόσο εφηβικά όσο και ενήλικα, σε µια µελωδική, coming of age αφήγηση.

Οι Amalia & The Architects είναι το solo project του τραγουδοποιού Amalia, µε ήχο που συνδυάζει indie rock, folk και pop στοιχεία.

Το EP αποτελείται από πέντε τραγούδια με το Νίκο Αγγλούπα στην παραγωγή, όλα τους µε ατµόσφαιρα έντονα ονειρική - ξεκινά άλλωστε µε το στίχο “My head knows dreams before I fall asleep” –  και εστιάζει σε µια διάσταση που αμφιταλαντεύεται ανάµεσα στη σκέψη και την πραγµατικότητα.

Με έµφαση στον στίχο, ο οποίος είναι τόσο αφηγηµατικός όσο και συναισθηµατικός, η διάθεση των τραγουδιών κυµαίνεται από τη γλυκιά νοσταλγία, µε τους χαρούµενους τόνους των “Why Is the Night” και “God Only Loves Me When I’m Lazy”, στο ερωτικό κλίµα του “Staring, arctic”, αλλά τα πιο σκοτεινά σηµεία των “Victory Waltz” και “Talking Mask”. Η τελευταία φράση της συλλογής “Come with me now and stay until…”, μας κλείνει το μάτι για πολλά περισσότερα.

amalia-ep

Photo Credits: Sophia Throuvala

Bρείτε το “Growing out of EP” σε όλες τις digital πλατφόρμες

CREDITS:

Music/ Lyrics: Amalia

Guitar/ Vocals: Amalia

Drums: Kriton Bellonias

Arrangement/ Production: Nick Ottomo Angloupas

Mix/ Master: Nick Ottomo Angloupas

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured