news.team

Αν για κάποιο λόγο έχουν επιστρέψει και συνοδεύονται από σχετικά μικρό hype στον πυρήνα της ανεξάρτητης εγχώριας σκηνής οι κυκλοφορίες σε κασέτα, τότε καλαίσθητα labels ηλεκτρονικής μουσικής όπως η Λονδρέζικη Trilogy Tapes, ή η PAN records του Bill Kouligas και η L.I.E.S. του Dj / παραγωγού Ron Morelli, σε συνδυασμού με την απροσδιορίστου ποσότητας και χρωματικών εκδόσεων στοκ από κασέτες με το οποίο τροφοδοτούν την σκηνή ιδιώτες με μεράκι, φέρουν μέρος της ευθύνης για την επιστροφή του μέσου.

Το Αθηναϊκό label Just Gazing Records που μετρά ήδη 4 εκδόσεις album κυκλοφοριών σε κασέτα, ανακοινώνει σήμερα μία ακόμη έκδοση, ίσως την πιο ταιριαστή σε επιπέδου ήχου και εξωτερικής εμφάνισης για την τελευταία κυκλοφορία της ετικέτας που ήταν το Sorrow EP, της ανερχόμενης συνθέτριας - ερμηνεύτριας και παραγωγού synth wave electronica, Molyneaux.

H πράσινη fluo και διάφανη 40λεπτη κασέτα του Sorrow περιλαμβάνει στην Α πλευρά όλες τις αγγλόφωνες συνθέσεις της μέχρι σήμερα και στη Β πλευρά τα ελληνόφωνα κομμάτια της και επιπλέον ακυκλοφόρητο υλικό.

Έχει αναπαραχθεί σε μόλις 30 περιορισμένα αντίτυπα και θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη στο κοινό στη ζωντανή εμφάνιση - παρουσίαση του Sorrow EP της Molyneaux στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Εισιτήρια είναι διαθέσιμα εδώ:

https://www.viva.gr/tickets/music/molyneaux-sorrow/

Για φίλους εκτός Αθηνών, περιορισμένος αριθμός κασετών θα είναι διαθέσιμος στο Bandcamp της Molyneaux ή στα γραφεία της Just Gazing, Ασκληπιού 89.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured