«Άφραγκος κι αν έμεινε», νέο video του Τρύφωνα Λάζου, γυρισμένο πριν τα μέτρα

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν από την Puzzlemusik.

news.team
news.team

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο, αλλά και κατά τις προσεχείς εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, πολύ δύσκολο να δούμε αρκετά νέα video clip. Κυρίως θα δούμε δουλειές που γυρίστηκαν λίγο πριν την επέλαση του κορονοϊού. Ένα τέτοιο είναι και το video clip από το ντεμπούτο άλμπουμ του Τρύφωνα Λάζου Αναφορά, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο –περίπου τέτοιες μέρες– από την Puzzlemusik.

«Άφραγκος κι αν έμεινε» είναι ο τίτλος του κομματιού, του οποίου το video κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες στο YouTube. 

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε λίγο πριν εφαρμοστούν τα μέτρα για τον κορονοϊό και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τώρα. Στο βίντεο χρησιμοποιούνται φιγούρες θεάτρου σκιών, κατασκευασμένες ειδικά για την περίσταση.

Στο άλμπουμ Αναφορά ο Τρύφων έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους, τραγουδά και παίζει ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, μπάσο, τζουρά και μπαγλαμά.

Πλαισιώνεται από τους μουσικούς: Greggy K (σιτάρ, μελλόντικα, Hammond) – Ren (Theremin, Kazoo, φωνητικά) – Ντένης Παναγιωτίδης (Κρουστά, τύμπανα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top