Αν και πρόσφατα σημείωσε μεγάλη επιτυχία χάρη σε μια φρεσκαρισμένη εκδοχή του τραγουδιού "Bloody Something" (από το πολυσυζητημένο Avatar του 2008), το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο trailer για τη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha Έρωτας Μετά, η Μόνικα έχει πάνω από 3 χρόνια που λείπει από τη δισκογραφία. Τελευταίος σταθμός ήταν το άλμπουμ του 2016 Secret In The Dark: πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος.

Τώρα, όμως, η αναμονή για τους fans όχι μόνο τελείωσε, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η Μόνικα βγάζει επιτέλους το ελληνόφωνο άλμπουμ το οποίο εκκρεμούσε από το 2017 -όταν το τραγούδι "Στάλα" προξένησε μεγάλες συζητήσεις.

Πριν λίγες ώρες, λοιπόν, η Panik Oxygen έκανε διαθέσιμο στο Spotify τον δίσκο Ο Κήπος Είναι Ανθηρός, τον οποίον και μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο πατώντας εδώ. Στο επίσημο site της καλλιτέχνιδας, μπορείτε επίσης να προπαραγγείλετε το άλμπουμ σε CD, με μία από τις επιλογές να περιλαμβάνει ως δώρο και ένα ...μπουκάλι κρασί! Η παράδοση αναμένεται να γίνει 13 Δεκεμβρίου.

Το άλμπουμ διαρκεί 25 λεπτά και έχει 7 ελληνόφωνα τραγούδια, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η "Στάλα". Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα κινηθεί η Μόνικα προς υποστήριξη της νέας δουλειάς, αναμένονται.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured