Δελτίο Τύπου

 vieweHOOLI

Mουσική κατάληψη κάνουν στο BIOS για δύο ημέρες (Μ.Δευτέρα 29/4 και Μ. Τρίτη 30/4) 500 παιδιά από όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για 84 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα (επιλεγμένα ανάμεσα σε 260 που δήλωσαν συμμετοχή) που ξεχνάνε για λίγο το άγχος για τις πανελλήνιες και τον φόβο της ανεργίας και έρχονται για τις live ακροάσεις του Schoolwave 2013. Από αυτά θα επιλεγούν τα 24 συγκροτήματα που θα παίξουν στο ένατο συνεχόμενο Schoolwave (5-6-7 Ιουλίου 2013, Θέατρο Βράχων).

Την επιλογή των συγκροτημάτων κάνουν φέτος οι Γιάννης Πετρίδης (ραδιοφωνικός παραγωγός),  Νίκος Κυπουργός (συνθέτης),  Vassilikos (τραγουδοποιός),  Σάκης Τόλης (Rotting Christ),  Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans), Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και Κωστής Μαραβέγιας (τραγουδοποιός).

Τα 84 συγκροτήματα με ονόματα - όπως οι «Τρικάβαλο» από την Ελευσίνα και  οι «Peter Punk» από τα Ιωάννινα - παίζουν σχεδόν όλα τα είδη: από pop comedy punk ska rock μέχρι melodic death metal και από ρεμπέτικο μέχρι... ελληνόφωνο καλιφορνέζικο πανκ!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Δημιουργική Ομάδα Schooligans OFFICIAL SITE: theschooligans.gr / schoolwavefestival.gr FACEBOOK: facebook.com/pages/Schoolwave-festival/24770471700 [23.500 fans] YOUTUBE: youtube.com/Schooligans [5.000.000 video views] CONTACT: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured