Η Ηλιοθεραπεία του Boy και το βιβλίο του Μαύρου Αίματος

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

boy_staring_down

H Inner Ear σας προσφέρει δωρεάν το soundtrack του φετινού καλοκαιριού και σας εύχεται καλή ακρόαση και καλή τύχη...Κατεβάστε το νέο album του The Boy εδώ 
Η «Ηλιοθεραπεία + Μαύρο Αίμα» είναι διαθέσιμα για παραγγελίες στο onlineshop της Inner Ear στην κατηγορία Εξώστης.                       

«Σε μια πόλη δίχως μέλλον, είναι το μέλλον που κλαίει.»
Ο Boy, ένα χρόνο μετά το «Κουστουμάκι», επιστρέφει με μια διχοτομημένη κυκλοφορία στο label του Εξώστη. Μέσα σε ένα σακουλάκι θα βρείτε ως αποδεικτικά στοιχεία, το νέο του cd με τίτλο «Ηλιοθεραπεία» και το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Μαύρο Αίμα». Το cd «Ηλιοθεραπεία» ηχογραφήθηκε τον χειμώνα του 2011 στα Soundflakes Studios από τον callmelazy. Διαρκεί 72 λεπτά και περιέχει 15 τραγούδια, όλα σε μουσική και στίχους του The Boy. 

Μια εικόνα από την Ηλιοθεραπεία :
«Χιονίζει στην Ακρόπολη.
Στάχτες από καμένη σάρκα.                                   
Οι δρόμοι κυβερνούνται από τα αδέσποτα σκυλιά.                         

Η βουλή έγινε απλά ουλή. Το αίμα που πηγάζει από αυτή δροσίζει τους ποντικούς στους υπονόμους του Συντάγματος.               

Και οι άνθρωποι στις ασφαλείς ταράτσες των ξενοδοχείων κάνουν ηλιοθεραπεία μέχρι θανάτου

Το μυθιστόρημα 108 σελίδων, «Μαύρο Αίμα», γραφόταν ανά διαστήματα από το 2004 ως σήμερα.  Είναι ένα πολιτικό πορνογράφημα και ακολουθεί την προσπάθεια της Σιωπηλής να αλλάξει τον κόσμο. Μια εικόνα από το Μαύρο Αίμα: Κοίταξε το διαμέρισμα της από τον απέναντι δρόμο. Σκέφτηκε τι μικρό σπίτι για να συμβαίνουν τόσα εκεί. Ότι συνέβαινε στον κόσμο είχε να κάνει με εκείνο το εξαθλιωμένο διαμερισματάκι γωνία Πατησίων και Σολωμού. Έμεινε περήφανη να κοιτάει το παράθυρο του δωματίου της. Κάποιος δίπλα της σταμάτησε και άρχισε να κοιτάει προς την ίδια κατεύθυνση. Κοιτούσαν και οι δύο τώρα. Σαν να περίμεναν κάτι να βγει είτε από το παράθυρο είτε από μέσα τους. “Ναι”, είπε.  “Η Σιωπηλή Ζαχαριά είναι το Μαύρο Αίμα ”. Το βιβλίο και το cd είναι δυο όνειρα που τέμνονται. Δυο υγροί εφιάλτες για το μέλλον. “Αυτή η επανάσταση θα είναι προσωπική”.
www.myspace.com/theboystapes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top