Δελτίο Τύπου

 

agro78

6 DJs της Αθηναϊκής νύχτας, 5 πρωτοποριακά ζωντανά σχήματα, 4 ανερχόμενοι σεφ. Τέλειο φαγητό, αψεγάδιαστος ήχος, πανσέληνος, καθαρά ποτά, βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους και υπέροχος κόσμος σε μία φάρμα στη μέση του πουθενά. Wow!

Μουσικοαγρότες και μουσικοαγρότισσες, αστικά ξωτικά και απανταχού όψιμα αλλά και παλαίμαχα πάρτι άνιμαλς, μπαλαρίνες του dancefloor και ειδήμονες του ρυθμού...

Ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό τη δεύτερη αγρομουσική μας σύναξη!

 ΑΓΡΟΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2013 σε ένα αγρόκτημα στη Λακωνία ΠΣΚ 24-26 Μαΐου, 2013 agromusicfestival.gr

Πού; Στο βιολογικό αγρόκτημα Ευμέλεια στις Γούβες Λακωνίας.  Η βιοδυναμική καλλιέργεια, η αρχιτεκτονική, η γεωθερμία και η ανακύκλωση νερού έχουν ενταχθεί αρμονικά ανάμεσα σε έναν ενιαίο ελαιώνα 70 στρεμμάτων του 1890 περιτριγυρισμένο από πανοραμικές βίστες του Πάρνωνα και του Ταΰγετου. eumelia.gr // fb

Πότε; Το ΠΣΚ 24-26 Μαΐου. Μας μαζεύει λεωφορείο από την κεντρική Αθήνα την Παρασκευή και μας επιστρέφει την Κυριακή. Δυο νύχτες και δυο μέρες κατασκήνωσης ανάμεσα σε αιωνόβιες ελιές, κακαρίσματα, βελάσματα, πρασινάδες και συγκλονιστικά ηλιοβασιλέματα.

 

Το πρόγραμμα

Εκλεκτοί DJs

o Blue Lagoon (Kormoranos) - όπως τον γνωρίζετε και τον λατρεύετε ;-) fb, kormoranos.gr o Palov (Carnibal Records) - cumbia de puta madre, latin fever και όχι μόνο fb, soundcloud o Nausicaä - play that funky music και όποιος αντέξει με τη Ναυσικά Μουζακίτη o Miss Catalina (Tranzistor, Tiki, Key) - sound selector par excellence fb, mixcloud o Mr Tsoo (Agromusic Festival) - ακριβής, εύστοχος, καταιγιστικός! o Cest Pagrav (Disκotέκa Tяopicál) - 'χωρίς χορό, δεν είναι πάρτι' soundcloud

Ζωντανά συγκροτήματα

* Joalz Η μπάντα project του παραγωγού, συνθέτη και DJ Leon Segka με αναμενόμενη νέα κυκλοφορία από την Βρετανική Rough Trade. Μία ισορροπημένη σύγκρουση ανάμεσα σε ηλεκτρονικά μπάσα, ηλεκτρικές κιθάρες, αναλογικά synths και την θεατρική ερμηνεία της Μαίρης Τσώνη οδηγεί σε ένα βαθύτερο, μεστό και εξωστρεφή ήχο που ήδη τους καθιέρωσε στην Ευρώπη. 

* Σtella Η Στέλλα Χρονοπούλου (Expert Medicine, My Wet Calvin) στο προσωπικό της αυτό πρότζεκτ κινείται σε μια ντελικάτη και εθιστική ηχητική ισορροπία vintage synths, minimal electro και indie. Με τρεις ακόμα μουσικούς θα παρουσιάσει το πρόσφατο EP 'Keep Me Naked' και νέες συνθέσεις. Μουσική φρεσκότατη και ήχος τραγανός. 

* Tasainas & The Soul Vibrators Ταλαντουχότατοι μουσικοί των Αθηνών σε prom night κατάσταση με περάσματα rock 'n roll, surf, country, jazz και ξεσπάσματα psychedelic rock και proto-punk. Φωνή, κιθάρες, τρομπόνι, μπάσο και τύμπανα. The full monty!

* One Hour Before The Trip Οι ohbtt, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα post rock συγκροτήματα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, υφαίνουν συναρπαστικά ηχοτοπία με κιθαριστικά ξεσπάσματα, πολυρυθμικές εναλλαγές και ατμοσφαιρικά ηχοχρώματα εναρμονισμένα με οπτικό υλικό που παραπέμπει στις καταβολές τους και ολοκληρώνει το ταξίδι. 

* Al & Natachef Ο Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης (κιθάρα, sampler) και η Νατάσα Γιανναράκη των Berlin Brides μας εισάγουν σε ένα δίπτυχο κόσμο. Ηλεκτρικά blues-folk με ανατολίτικες επιρροές και slide guitar από τη μία και από την άλλη μια εξωτική Bollywood διασκευή της Donna Summer που έγινε φαινόμενο στον κόσμο του διαδικτύου. Συναρπαστικό!  

agro98

Το όραμα του φεστιβάλ

Το όραμα είναι μία ετήσια σύναξη ανθρώπων που αγαπούν την καλή μουσική, τη συλλογικότητα, το χορό, τη φύση και πάντα εκτιμούν ένα καλό πάρτυ! Το Αγρομουσικό Φεστιβάλ είναι μία ετήσια ανοιξιάτικη εκδήλωση 3 ημερών που λαμβάνει χώρα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου στην πανσέληνο. Ο σκοπός των διοργανωτών είναι να εισάγουν αρμονικά τα αστικά ερείσματα και γνωρίσματα (μουσική, εικαστικές εγκαταστάσεις, αισθητική χώρου, μπαρ) στη φύση και την αγροτική τοπογραφία.

Απευθύνεται σε ανθρώπους που επιζητούν τη φεστιβαλική κατασκηνωτική εμπειρία σε μία διοργάνωση που μπορεί να καλύψει τις αισθητικές αλλά και πρακτικές τους ανάγκες στη μουσική, το φαγητό, τις παροχές, τα γενικότερα ερεθίσματα ψυχαγωγίας ενώ πιθανώς επιθυμούν και μια προσέγγιση με το τρίπτυχο επαρχία, γη, αυθεντικότητα.

Παροχές κ’ πληροφορίες

o Έχει προγραμματιστεί μισθωμένη μετάβαση με λεωφορεία στο ίδιο πακέτο συμμετοχής.

o Άπλετος σκιερός χώρος για κατασκήνωση. Χώρος για τροχόσπιτα. Χώρος στάθμευσης. Ειδικές βιολογικές τουαλέτες. Υπαίθριες ντουσιέρες.

o Το μουσικό και ζωντανό πρόγραμμα ξεκινάει από την Παρασκευή από τις 6μμ και το ΣΚ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι όσο αντέχουν τα πόδια μας.

o Ως είθισται θα υπάρχει chill out lounge με την ευγενική στήριξη της πρωτοπόρου Cocomat και την εξωτική σκίαση των υπέροχων Tentickle.

o Κουζίνα με τους πρωτοποριακούς Tip The Chef για τα γεύματα εκτός των συμπεριλαμβανομένων στο κόστος συμμετοχής. Πληρώνεις μόνο το κόστος του γεύματος και δίνεις φιλοδώρημα ότι νομίζεις ότι αξίζει το πιάτο που έφαγες στους σεφ!

o Θα υπάρχει θερινός κινηματογράφος στην ταράτσα με τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας!

o Πλήρες μπαρ με αλκοολούχα και μη ποτά, καφέ, νερό χυμούς και αναψυκτικά, καθώς και ελαφριά σνακ για όλη την ημέρα.

o Νέες και μονογονεϊκές οικογένειες ευπρόσδεκτες. Δωρεάν έως 5 ετών, μισή συμμετοχή από εκεί και πάνω. Ελάτε σε επαφή στα παρακάτω στοιχεία για συνεννόηση.

o  Μπορείτε να φέρετε το σκύλο σας μαζί αν είναι φεστιβαλικού πνεύματος επίσης!

Κόστος κ’ συμμετοχή

€80 Συμπεριλαμβάνεται: - Είσοδος - Πλήρες μπουφέ καλωσορίσματος 'gourmet teaser' την Παρασκευή το βράδυ και δύο πρωινά/brunch πλουσιοπάροχα με τοπικά προϊόντα, σπιτικά κέικ και με σεφ να σας κάνει στο λεπτό την ομελέτα της αρεσκείας σας! - Τα μεταφορικά με το μισθωμένο λεωφορείο μπρος-πίσω - Παροχές και χώρος κατασκήνωσης - Όλες οι δραστηριότητες και κάποια προϊόντα δωράκια

Περαιτέρω πληροφορίες – Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 6974 998528 (μεταξύ 5μμ και 9μμ κάθε μέρα)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured