Δελτίο Τύπου

Exit_Arena

Η Ticket Arena βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης!
Το Exit, ένα Festival που το ελληνικό κοινό έχει ήδη αγκαλιάσει, επιστρέφει για 12η χρονιά με εισιτήρια διαθέσιμα για πρώτη φορά και στην Ελλάδα!
Όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουλίου (12 έως 15) στο Novi Sad της Σερβίας. Το κάστρο Petrovaradin είναι σίγουρα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα Festival, ενώ το Exit Village, το Camping – χώρος συνάντησης - του Festival, μεταφέρετε φέτος κι αυτό στις όχθες του Δούναβη!
Το Line Up για το 2012 περιλαμβάνει μέχρι στιγμής ονόματα όπως οι New Order, Gossip, Wolfmother, Richie Hawtin, Miss Kittin, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα ονόματα που θα καταλάβουν τις σκηνές του Exit. Ενός Festival που ποτέ δεν μας απογοήτευσε με τις επιλογές του μιας και κάθε χρόνο φιλοξενεί μερικούς από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες, προερχόμενους από όλα σχεδόν τα είδη μουσικής.
Για πρώτη φορά, τα εισιτήρια του Exit Festival θα είναι άμεσα διαθέσιμα στο ελληνικό κοινό! Γι’ αυτό, και ειδικά για την Ελλάδα, η Ticket Arena εξασφάλισε πραγματικά χαμηλές τιμές προπώλησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα!
Έτσι οι τιμές των εισιτηρίων - διαθέσιμων αυστηρά και μόνο στην Ελληνική Επικράτεια - διαμορφώνονται ως εξής:
• 4ήμερο Εισιτήριο Promo [έως 31 Μαρτίου 2012]: 59 Euro
με ΔΩΡΕΑΝ Εισιτήριο Exit Village Pass (Εισιτήριο Camping)
• 4ήμερο Εισιτήριο Regular [1 Απριλίου έως 30 Μαΐου 2012]: 74 Euro
• 4ήμερο Εισιτήριο Final [1 Ιουνίου έως τέλος Προπώλησης]: 110 EUR

• Εισιτήριο Exit Village Pass (Εισιτήριο Camping) [έως 31 Μαρτίου 2012]: ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά 4ήμερου Εισιτηρίου Promo
• Εισιτήριο Exit Village Pass (Εισιτήριο Camping) [από 1 Απριλίου 2012]: 25 Euro
Προσοχή: Το Camping ΔΕΝ περιλαμβάνεται στο Εισιτήριο Εισόδου του Festival – ακόμη και στην περίοδο Δωρεάν Προσφοράς. Θα πρέπει να επιλέξετε ΚΑΙ Εισιτήριο Exit Village Pass κατά την Αγορά των εισιτηρίων σας, εάν βέβαια το επιθυμείτε.
Η Προπώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012.
Περισσότερα Νέα και Πληροφορίες για το Exit Festival αλλά και για τις σημαντικότερες συναυλίες στην Ελλάδα, στο www.ticketarena.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured