Δελτίο Τύπου

stacy

Το Stacy είναι κύριο αμερικάνικο όνομα.Με αυτό το όνομα ο Βασίλης Μαντζούκης και οι συνεργάτες του, θέλουν να εικονογραφήσουν την αθωότητα. Η STACY θα μπορούσε να είναι μία πόρνη από την Νεβάδα, ακόμα και μία κομμώτρια από το Αιγάλεω.Αν είναι άνδρας θα μπορούσε να είναι ο Rubin Stacy, διάσημο θύμα της ΚΚΚ στις αρχές του 20ου αιώνα.
Ο νέγρος R. Stacy λοιπόν και η κομμώτρια Stacy οπουδήποτε, θύματα αθώα ενός άδικου κόσμου, αθεράπευτα ηλίθιου, που ελπίζει στην δικαιοσύνη, θύματα αθώα, αλλα και λίγο ένοχα, ενός άδικου κόσμου αθεράπευτα ηλίθιου που ελπίζει.
Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι ένα ανθολόγιο από συνθέσεις του Βασίλη Μαντζούκη- για χοροδραματικές παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τα τελευταία έτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό - με R'N'R ενορχήστρωση, tapes και ηλεκτρονικά καθώς και τραγούδια της ίδιας αισθητικής με ελληνικό και αγγλικό στίχο.

Συμμετέχουν:
Μάρθα Φριντζήλα: φωνή
Αντώνης Μαράτος: μπάσσο
Νίκος Παπαβρανούσης: τύμπανα
Kώστας Νικολόπουλος: ηλ. κιθάρα
Πανού Μανού: ηλ. κιθάρα, πλήκτρα
Βασίλης Μαντζούκης: ηλ. κιθάρα, tapes, φωνή Γιάννης Παξεβάνης: ηχοληψία
Η είσοδος είναι 10 ευρώ.

Baumstrasse / Δρόμος με δέντρα
Σερβίων 8-Βοτανικός
Τηλ. 6983313302 (ώρες 11.30-14.30 και 17.30-21.30) mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.dentra.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured