Δελτίο Τύπου

To Djangofest συγκεντρώνει όλη την αφρόκρεμα του swing ήχου του Django Reinhardt: γνωστά σχήματα που αποτέλεσαν τον πυρήνα της πετυχημένης περσινής sold out έκδοσης, καθώς και νέες προσθήκες έκπληξη:
Οι Diminuita, The Swing Shoes, Gadjo Dilo και SwingAzoo, συναντούν πέντε νέα σχήματα:  Γιάννης Λουκάτος quintet, Δημήτρης Λάππας quartet (Θεσσαλονίκη), Αντώνης Πρίφτης quartet, Los Tre Swing και A Swingin’ Joke (Κέρκυρα) και ενώνουν τις δυνάμεις τους για -το καθιερωμένο πλέον- ανοιξιάτικο ραντεβού.

Πάνω από 9 σχήματα από όλη την Ελλάδα  και 2 ομάδες χορού, σε δύο βράδια γεμάτα χορό και μουσική! Μια «γιορτή» αφιερωμένη στον Django Reinhardt, το manouche και τη gypsy jazz!!

Φέτος το Φεστιβάλ έχει τη χαρά να φιλοξενήσει το Lollo Meier’s Quartet  από την Ολλανδία. Από τις πιο αναγνωρίσιμες και σεβαστές παρουσίες στη Gypsy Jazz σκηνή, ο Lollo Meier είναι ένας εξαιρετικός μουσικός, συνεχιστής της μουσικής παράδοσης και του μουσικού ύφους του Django Reinhardt.
Ο Lollo Meier θα εμφανιστεί και τις δύο ημέρες του Φεστιβάλ, ενώ στο Βιολί θα παίξει μαζί του o Tcha Limberger.

Τις βραδιές θα ζωντανέψουν με το χορό και το κέφι τους οι χορευτικές ομάδες Athens Lindy Hop (20.5) και Athens Swing Cats (21.5) αντίστοιχα!


Το Athens Djangofest είναι μια πρωτοβουλία της κοινότητας των μουσικών που ασχολούνται με αυτό το είδος στην Ελλάδα: το φεστιβάλ πραγματοποιείται με δική τους επιμέλεια σε διοργάνωση της Plenty Projects πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Παρασκευή 20 Μαΐου
LOLLO MEIER'S QUARTET (NL)
DIMINUITA A.PRIFTIS QUARTET
SWINGAZOO
D.LAPPAS QUARTET
G.LOUKATOS QUINTET
*χορευτική ομάδα Athens Lindy Hop

Σάββατο 21 Μαΐου
LOLLO MEIER’S QUARTET (NL)
THE SWING SHOES
GADJO DILO
Α SWINGIN JOKE
LOS TRE SWING
*χορευτική ομάδα Athens Swing Cats

και για τις δύο μέρες ΕΝΑΡΞΗ 21.00 -οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Εισιτήρια: Προπώληση ημέρας: 12 € (ανά μέρα)
                 Προπώληση διημέρου: 20 €
                 Στην πόρτα: 15 € (ανά ημέρα)
Σημεία Προπώλησης:
Ticket House , Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς) Αθήνα www.tickethouse.gr
Ωδείο Μουσική Πράξη, Βεϊκου 33 , Κουκάκι τηλ. 210 9213135

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured