Δημήτρης Λιλής

Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου μας μήνα για τη νέα σεζόν, συνεχίζουμε να σας τροφοδοτούμε με νέα ραδιοφωνικά κόνσεπτ και σύντομα θα έχουμε σε εφαρμογή τις on demand ακροάσεις των  σπέσιαλ εκπομπών μας. 

Σήμερα, λίγο μετά τις 4μμ, ο Αθηναίος μουσικός παραγωγός Γιώργος Κόλτσιου,  απόφοιτος του Berklee College of Music της Βοστώνης προστίθεται στην ροή μας  ξεκινώντας ένα νέο κύκλο εκπομπών που μηνιαία θα εστιάζουν στο έργο και την πορεία σπουδαίων παραγωγών. Ο Κόλτσιου  έχει υπάρξει συνιδρυτής της  ανεξάρτητης Front Yard  Records και σαν παραγωγός έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Μαρίνα Σάττι, ο Lumiere, οι Woolfy Funk Project κ.α. . Στο πρώτο επεισόδιο των "Check The Producer" ραδιοφωνικών εκπομπών του καταπιάνεται με το έργο του "απόλυτου" σουπερσταρ παραγωγού, Rick Rubin. 

Αμέσως μετά, στο Dj Residency του 6-8μμ έχουμε την τελευταία μηνιαία προσθήκη, αυτή του Αθηναϊκού dj διδύμου των Professional Crap Dancers. Λουκάς Σαββίδης aka Lukas The Third και Dj Pene aka Θανάσης Μπεσίνης (ιδρυτής της uber cool street fashion ετικέτας Reigning ) διαλέγουν εκλέκτικ jams με σχετικά μουντό ύφος, ανάλογο του legacy που άφησε πίσω ο "θείος" Andrew Weatherall. 

Το ιδανικό warm up για να απογειώσει το βράδυ της Παρασκευής, το κλασικό πλέον  σετ του Kasseta Record Shop στο 8-10μμ. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured