Δημήτρης Λιλής

Από τα περίφημα dj mash up της μέχρι την διασκευή στις "Μεταμορφώσεις" του Βλάσση Μπονάτσου και προσφάτως την συνεργασία της με τον παραγωγό Nteibint για την βελγική Eskimo Recordings, η Μatina Sous Peau δεν έχει σταματήσει να αλλάζει μουσικά καπέλα και να εξελίσσεται. 

Το παρθενικό ep με δική της πρωτότυπη μουσική, φέρει τον τίτλο "1999" και κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα από το ανερχόμενο ανεξάρτητο Αθηναϊκό label Mellowsophy. Για την εξέλιξη της από dj / παραγωγό σε συνθέτρια - ερμηνεύτρια με τον δίκο της, χαρακτηριστικό πλέον ήχο, θα κουβεντιάσει ζωντανά με τον Δημήτρη Λιλή, λίγο μετά τις 7μμ στο στούντιο του avopolisradio.gr. 

Παράλληλα, και καθώς έχουμε επιστρέψει στην dj κανονικότητα, θα την ακούσουμε να μοιράζεται κάποια από τα περίφημα mash up της και να μας μιλά για την διαδικασία δημιουργίας τους. 

Τέλος, στο βραδινό δίωρο 8-10μμ κάνει πρεμιέρα η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του σταθμού "Γάλα & Ουίσκυ" με τον Δημήτρη  Σιγαλό. Μία εκπομπή που γεννήθηκε πριν από 32 χρόνια στα FM και συνεχίζει πλέον στον avopolisradio με στόχο να καλύπτει όλα τα είδη μουσικής από τα mainsream  (Γάλα) μέχρι και τα progessive (Ουίσκυ). 

www.avopolisradio.gr

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured