Δημήτρης Λιλής

Ακριβώς όπως πρέπει να συμβαίνει και στα σωστά dj set, όσο προχωρά η εβδομάδα τόσο κλιμακώνενται το μουσικό ύφος και το πλήθος των παραγωγών του σταθμού. 

Η σημερινή "γεμάτη" Πέμπτη, από το τέλος προς την αρχή της βρίσκει το δίδυμο των Lo - Fidelity δηλαδή την Εύη -Άκου Αυτό- Χουρσανίδη και τον Άγγελο Κλειτσίκα, σε νέα εβδομαδιαία ώρα και μέρα. Απόψε από τις 8 μέχρι τις 10μμ το βράδυ ετοιμαστείτε για νέες κυκλοφορίες, pop culture συνειρμική επικαιρότητα, blasts from the past, απόψεις επί παντός επιστητού και, αναπόφευκτα, κόντρες. 

Λίγο νωρίτερα, επίσης σε νέα ώρα και μέρα (κάθε Πέμπτη 6-8μμ) ο αγαπητός Βαγγέλης Κυριακάκης, γνωστός και ως dj Κy, συνεχίζει τον εβδομαδιαίο του μαραθώνιο με τα 500 αγαπημένα του κομμάτια ever και αν νομίζετε ότι αυτό είναι ένα εύκολο ραδιοφωνικό κόνσεπτ, απλά παρακολουθήστε την συνέχεια για να καταλάβετε την αγωνία του Ky στο να στριμώχνει κομμάτια με χρονολογική σειρά. 

Με τα νέα μέτρα σε εφαρμογή, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συχνάζουν παραπάνω από 2 άτομα στο στούντιο και έτσι αμφότεροι οι Ζώης Χαλκιόπουλος (που επιστρέφει στο "έκτακτο" περσινό του 2-4μμ κάθε Πέμπτη) και Λιλής Δημήτρης υποδέχονται στο στούντιο τον υπερδραστήριο dj / παραγωγό Αχιλλέα Fog Δημητρακόπουλο, γνωστό και ως Cheap Edits με ουκ ολίγες παγκόσμιες κυκλοφορίες.  Ο Αχιλλέας θα είναι ο guest  της Πέμπτης και θα αναλάβει τις μουσικές επιλογές από τις 4 μέχρι τις 6μμ. 

Το ζέσταμα στην busy Πέμπτη του avopolisradio ανήκει στου συντάκτες - παραγωγούς της καρδίας μας. Ο Λιλής Δημήτρης σχολιάζει την  μουσική -και όχι μόνο- επικαιρότητα στο πρωινό 12-2μμ  και ο Ζώης Χαλκιόπουλος με όρεξη για μπόλικο diggin', στο 2-4μμ θα το πάρει μάκρια. 

Τώρα ξέρετε που συμβαίνει, κάθε Πέμπτη. www.avopolisradio.gr

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured