Δημήτρης Λιλής

Η ομάδα του avopolisradio.gr συνεχίζει την πρώτη εβδομάδα ζωντανών μεταδόσεων να δείχνει τα δόντια της.

Το πρωινό μαγκαζίνο της Άννας Γεωργάτου κάθε Τετάρτη 12-2μμ είναι κάτι σαν τελετουργικό για τους ταγμένους φανς της και η επιστροφή της αναμένεται να συνοδευτεί από μεγάλα ραδιοφωνικά κέφια, οπότε δεν θα μπορούσαμε να προτείνουμε καλύτερο ξεκίνημα για την ημέρα. 

Αμέσως μέτα, ο Μάκης Μηλάτος βάζει μπρος την μηχανή του χρόνου και ετοιμάζει κάτι πραγματικά σπέσιαλ. 

Με αφορμή το αφιέρωμα διαρκείας του avopolis.gr στο 1991 και τους σπουδαίους δίσκους που κυκλοφόρησαν πριν από 30 χρόνια, στο σημερινό Various Artists ακούγονται τραγούδια από αυτά τα άλμπουμ.

Από Red Hot Chili Peppers και Massive Attack μέχρι Primal Scream και Orbital και από Pixies και P J Harvey μέχρι Nirvana και Pearl Jam.

Ο ήχος του 1991 κάνει θόρυβο σήμερα από τις 2 ως τις 4 το μεσημέρι. 
 
Και αμέσως μετά, η "γεμάτη gems" δισκοθήκη του Βαλάντη Τερζόπουλου aka Electric Looser, μοιράζει γνώση για μία ακόμη σεζόν. Φθινοπωρινά vibes και εκλέκτικ επιλογές με άρωμα βινυλίου για το απογευματινό 4-6μμ, το ιδανικό ζέσταμα για  την λίστα με τις "προτεραιότητες" που ξεχωρίζουν στα κείμενα του avopolis τις τελευταίες εβδομάδες. 
 
Αν δεν ήταν η επιστροφή της Άννας και το "1991" του Μάκη, τα μεγάλα νέα για το avopolisradio.gr σήμερα θα ήταν το νέο dj residency των Lilis Bros. Κάθε 1η και 3η Τετάρτη του μήνα, 8-10μμ το βράδυ το Αθηναικό dj διδύμο -με τις σπάνιες πλέον κοινες εμφανίσεις- ξεκινάει το πάρτυ μεσοβδομάδα και τα μιξ του φιλοξενούν τον dance ήχο που συμβαίνει τώρα. 
 
 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured