Family Movie Night: Ταινίες που θα καθηλώσουν μικρούς και μεγάλους σινεφίλ

Μοναδικές ταινίες για να απολαύσετε με τους μικρούς σας φίλους, από την άνεση του σπιτιού σας.

Αυτόν τον μήνα, ετοιμαστείτε να πλημμυρίσει το σαλόνι σας με παιδικά γέλια και συγκινήσεις, καθώς μια πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες με τους μικρούς σας φίλους, προσφέροντάς σας τις πιο πολύτιμες οικογενειακές στιγμές!

Ο λόγος φυσικά για τη Nova, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό με πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, αλλά και από όλον τον κόσμο, παιδικές και οικογενειακές ταινίες, ειδικές ζώνες για εβδομαδιαία ραντεβού, special αφιερώματα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες και pop-up θεματικά κανάλια.

Τα Σαββατόβραδα στο Novacinema2 είναι σίγουρα μια οικογενειακή υπόθεση, με παιδικές περιπέτειες, κωμωδίες, ταινίες φαντασίας αλλά και κινούμενα σχέδια, που υπόσχονται να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με τον καλύτερο τρόπο!

Διαβάστε εδώ όλα όσα θέλατε να γνωρίζετε για τις αγαπημένες ταινίες που έρχονται στο Family Movie Night, μέσα από τη Nova και την πλατφόρμα της EON!

Μπαμπάδες Νταντάδες

Δύο μπαμπάδες μένουν για πρώτη φορά στη ζωή τους στο σπίτι προσέχοντας τα παιδιά τους τις πρωινές ώρες, ως αποτέλεσμα της απόλυσής τους από τη δουλειά τους. Η ξαφνική αυτή αλλαγή στην οικογένεια και το περιβάλλον της θα τους γεννήσει μια πολύτιμη ιδέα: να ανοίξουν τον δικό τους παιδικό σταθμό. Η ξεκαρδιστική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους, με τους Eddie Murphy, Jeff Garlin, Steve Zahn, Regina King και Anjelica Huston, βασισμένη στο σενάριο του Geoff Rodkey και σε σκηνοθεσία Steve Carr.

Ο κος Πίμποντι και ο Σέρμαν

Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεσή του, τη μηχανή του χρονοαυγού, ο κ. Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του, Σέρμαν, μεταφέρονται πίσω στον χρόνο για να ζήσουν από πρώτο χέρι, γεγονότα που έμειναν για πάντα στην ιστορία, παρέα φυσικά με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών. Μια εξαιρετικά γλυκιά ταινία, βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων του Jay Ward. Τη φωνή τους δανείζουν στην ελληνική μεταγλώττιση οι Χριστόδουλος Στυλιανού, Νατάσα Ασίκη, Μαρία Ζερβού, Θανάσης Κουρλαμπάς, Στεφανία Χούγια και Αρσένιος Χαλκιόπουλος.

Fluke

Μετά τον τραγικό θάνατό του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ένας άντρας μετενσαρκώνεται ως σκύλος και επιχειρεί να επανενωθεί με την αγαπημένη του οικογένεια. Μια τρυφερή ιστορία για όλη την οικογένεια με τους Eric Stoltz, Nancy Travis, Max Pomeranc, Bill Cobbs, Ron Perlman, Jon Polito και τον Samuel L. Jackson να χαρίζει τη φωνή του στον τετράποδο Rumbo. Η ταινία βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1977 από τον James Herbert.

Scoob!

Ο Scooby και η παρέα του έρχονται αντιμέτωποι με το πιο δύσκολο μυστήριο όλων των εποχών: ένα σενάριο απελευθέρωσης του φαντάσματος του σκύλου Cerberus στον ζωντανό κόσμο! Και όσο θα είναι απασχολημένοι στο να σταματήσουν την πορεία προς τη σκυλο-Αποκάλυψη, όλοι μαζί θα ανακαλύψουν ότι η μοίρα του Scooby είναι προορισμένη για πολύ πιο σπουδαία πράγματα από όσα πίστευαν! Ακόμη μια animated ταινία από το Scooby-universe και για ολόκληρη την οικογένεια, με τους Will Forte, Mark Wahlberg, Zac Efron, Jason Isaacs, Amanda Seyfried και φυσικά τον βετεράνο του voice acting, Frank Welker, στον ρόλο του Scooby Doo.

Απολαύστε τις παραπάνω παιδικές ταινίες μέσα από τη Nova και την πλατφόρμα της EON, η οποία σας προσφέρει μεταξύ άλλων τη λειτουργία EON kids, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο σε ένα ασφαλές περιβάλλον με δικό τους προφίλ, το οποίο προστατεύεται με pin. Έτσι αυτά δεν έχουν πρόσβαση σε υλικό που δεν ταιριάζει στην ηλικία τους.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured