Ταινία θα γίνει το αγαπημένο Peaky Blinders, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στο Netflix πολύ σύντομα. Η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον βραβευμένο με Oscar για το Oppenheimer, Cillian Murphy, που θα ερμηνεύσει για ακόμη μια φορά τον χαρακτήρα του Tommy Shelby.

Ο Tom Harper, που ήταν υπεύθυνος για πολλά από τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, θα σκηνοθετήσει την  ταινία Peaky Blinders, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο series creator, Steven Knight.

«Όταν σκηνοθέτησα για πρώτη φορά το Peaky Blinders περισσότερα από 10 χρόνια πριν, δεν περίμενα τι θα γινόταν η σειρά, γνωρίζαμε όμως ότι υπήρχε μια χημεία σε σχέση με το cast και το σενάριο που τη νιώθαμε εκρηκτική», δήλωσε ο Harper σε σχετικό statement. «Το Peaky ήταν πάντα μια ιστορία για την οικογένεια – και είναι τόσο απίστευτα συναρπαστικό να επανενώνομαι με τους Steve και Cillian για να φέρουμε την ταινία σε κοινό σε όλο τον κόσμο μέσα από το Netflix».

Το period crime drama βρετανικής παραγωγής προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2013 και ακολουθεί την ιστορία μιας οικογενειακής συμμορίας, με αρχηγό τον Thomas Shelby. Η σειρά τοποθετείται στα χρόνια αμέσως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς τοποθετείται στο 1933.

Ως προς την ταινία, για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία για το σενάριο, το cast ή τη χρονολογία στην οποία τοποθετείται η δράση.

Μαζί με την ταινία, το Netflix φημολογείται ότι ετοιμάζει όχι μία, αλλά δύο spin-off σειρές: ένα prequel που εστιάζει στον χαρακτήρα της Polly Gray (Helen McCrory στην original σειρά), και άλλο ένα που τοποθετείται στη Βοστόνη, όπου και μεταφέρονται οι δουλειές της συμμορίας των Shelby.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured