Το πολυαναμενόμενο trailer του απέκτησε το Deadpool & Wolverine της Marvel, με την R-rated ταινία να αναμένεται στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν είναι άλλοι από τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, ενώ το trailer έχει για soundtrack το εμβληματικό Like a Prayer” της Madonna!

Την ταινία που αναμένεται αν σπάσει ταμεία σκηνοθέτησε ο Shawn Levy (Stranger Things) και σε αυτήν βρίσκουμε τον Deadpool (Reynolds) να συνεργάζεται με τον Wolverine (Jackman) — αυτή τη φορά βέβαια ο Wolverine δεν έχει καμία σχέση με τις X-films του παρελθόντος. Ο Wolverine αυτή τη φορά βασίζεται στο κλασικό comic storyline του Old Man Logan και τον βλέπουμε να έχει απογοητεύσει όλους τους δικούς του ανθρώπους.

Στην ταινία θα δούμε επίσης τους Emma Corrin, Kelly Hu, Jason Flemyng, Aaron Stanford, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams και Matthew Macfadyen, ενώ οι φήμες θέλουν να βλέπουμε και ένα cameo της Jennifer Garner ως Elektra. Το Deadpool & Wolverine είναι αισίως η 34η ταινία του Marvel Cinematic Universe και η πρώτη ταινία Deadpool μετά την εξαγορά της 21st Century Fox από τη Disney το 2019.

Είναι επιπλέον η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Jackman να επιστρέφει στον ρόλο του Wolverine από το 2017.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured