Μια μεγάλη γκάφα φαίνεται πως έκανε ο Al Pacino στην πιο κρίσιμη στιγμή της τελετής των Oscar που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, με τον βετεράνο ηθοποιό να κάνει ένα κρίσιμο λάθος κατά την απονομή του μεγαλύτερου βραβείου της τελετής. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας της 96ης απονομής των Oscar, και σε αντίθεση με ό,τι προβλέπεται για αυτή, εκείνος παρέλειψε τελικά τα ονόματα όλων των υποψήφιων ταινιών προτού αποκαλύψει τον νικητή. Η κίνησή του προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο σύγχυση και έκπληξη στο κοινό και στους τηλεθεατές παγκοσμίως.

Ο Pacino ανακοίνωσε απευθείας το Oppenheimer ως τον μεγάλο νικητή της βραδιάς, αναφέροντας πως αυτό «βλέπουν τα μάτια μου». Η απότομη ανακοίνωση έπιασε τους πάντες απροετοίμαστους, ενώ σύντομα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με αντιδράσεις και memes για την γκάφα του 83χρόνου ηθοποιού.

Παρά την αρχική σύγχυση, το cast και οι συντελεστές της ταινίας ανέβηκαν σύντομα στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο, προσθέτοντάς το στην εντυπωσιακή τους λίστα για τη βραδιά.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured