Ένα νέο trailer για το Rebel Moon – Part One: A Child of Fire, έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας για περιορισμένες προβολές στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου και τον ερχομό του στην πλατφόρμα μία εβδομάδα αργότερα.

Ο Ζακ Σνάιντερ, ο σκηνοθέτης των 300Άνθρωπος από Ατσάλι και Army of the Dead, παρουσιάζει το REBEL MOON, ένα επικό sci-fi event φαντασίας, το οποίο ετοιμάζει πάνω από δέκα χρόνια.

Όταν ένας ειρηνικός οικισμός σ' ένα φεγγάρι στα πέρατα του σύμπαντος βρίσκεται υπό την απειλή των στρατών του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριους, η Κόρα (Σοφία Μπουτέλα), μια μυστηριώδης ξένη που μένει με τους χωρικούς, γίνεται η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση.

Αναλαμβάνοντας να βρει εκπαιδευμένους μαχητές που θα την ακολουθήσουν και θα δημιουργήσουν μαζί έναν απίθανο κλοιό κατά του Μητρικού Κόσμου, η Κόρα θα φτιάξει έναν μικρό στρατό μαχητών, αποτελούμενο από αουτσάιντερ, αντάρτες, χωρικούς και ορφανά από διαφορετικούς κόσμους, οι οποίοι νιώθουν από κοινού την ανάγκη για εξιλέωση και εκδίκηση.  Καθώς η σκιά ενός ολόκληρου βασιλείου απειλεί το πιο απίθανο φεγγάρι, ένας νέος στρατός ηρώων γεννιέται.

Αυτό είναι το νέο trailer του Rebel Moon:



Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες.

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured