H επί 43 χρόνια συνεργάτης του Μάρτιν Σκορσέζε, καταδικάζει την κίνηση αρκετών κινηματογράφων σε ολόκληρο τον κόσμο που αποφασίζουν να βάλουν διάλλειμα σε προβολές του Killers of the Flower Moon.

H ταινία έχει διάρκεια 206 λεπτά και όπως είναι λογικό αρκετοί θεατές θα ήθελαν μια μικρή διακοπή, όμως η Thelma Schoonmaker που έχει μοντάρει όλες τις ταινίες του σκηνοθέτη από το Οργισμένο Είδωλο του 1980 και μετά, τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό.

«Από ότι έχω καταλάβει αρκετοί κινηματογράφοι κάνουν διάλειμμα στις προβολές και αυτό δεν είναι σωστό. Αποτελεί παράβαση της συμφωνία και σίγουρα το ερευνούμε» τονίζει. Πολλοί ανεξάρτητοι κινηματογράφοι στην Αμερική, αλλά και αλυσίδες στην Ευρώπη, ενημέρωναν τους θεατές ότι η ταινία θα έχει διάλλειμα που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν έξι και σε άλλες οκτώ λεπτά, όμως όπως γράφει το indiewire, όντως η σύμβαση για την προβολή της ταινίας αναφέρει ότι πρέπει να προβάλλεται χωρίς διακοπή.

Έτσι οι παραγωγοί της ταινίας έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους διανομείς σε ολόκληρο τον κόσμο, για να φροντίσουν να τηρήσουν τη συμφωνία.

«Κάποιοι λένε ότι  η ταινία είναι μεγάλη, αλλά ελάτε τώρα, μπορείτε να κάτσετε μπροστά στην τηλεόραση και να βλέπετε κάτι για πέντε ώρες. Υπάρχουν άλλοι που βλέπουν θεατρικές παραστάσεις που διαρκούν 3.5 ώρες. Εκεί υπάρχουν αληθινοί ηθοποιοί στη σκηνή και και δεν μπορείς και να σηκωθείς και να κάνεις βόλτες. Εκεί υπάρχει σεβασμός. Ας δώσουμε και στον κινηματογράφο αυτό τον σεβασμό» δήλωσε πρόσφατα ο Μάρτιν Σκορσέζε όταν ρωτήθηκε για τη μεγάλη διάρκεια της ταινίας.



Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured