Κατηγορίες βιασμού, σεξουαλικής επίθεσης, σωματικής και συναισθηματικής κακοποίησης αντιμετωπίζει ο Russell Brand από πέντε γυναίκες, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Sunday TimesThe Times και της εκπομπής Dispatches του Channel 4.

Ο 48χρονος κωμικός ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπος με τις εν λόγω καταγγελίες, με τις τέσσερις εκ των πέντε γυναικών να διατηρούν την ανωνυμία τους. Τα περιστατικά φέρεται να συνέβησαν μεταξύ του 2006 και του 2013.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες περιγράφοντάς τις ως «εξωφρενικές και βίαιες επιθέσεις».

https://www.instagram.com/p/CxOooOsIGXd/?hl=el

Σημειώνεται ότι η πρώτη ενάγουσα ισχυρίζεται ότι ήταν μόλις 16 όταν εκείνος της ζήτησε να βγουν ραντεβού, αναφέροντάς της: «Δεν με νοιάζει ακόμα και 12 να είσαι, αρκεί να ξέρω πού στέκομαι νομικά». Η ίδια γυναίκα κατηγόρησε τον Brand ότι στη διάρκεια μιας επαφής τους εκείνος αφαίρεσε το προφυλακτικό του χωρίς τη δική της συναίνεση, ενώ στα 31α γενέθλιά του της επιτέθηκε σεξουαλικά σπρώχνοντας το πέος του βαθιά στο στόμα της.

Μια δεύτερη γυναίκα κατηγόρησε τον Brand για βιασμό μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, ενώ οι Times δημοσίευσαν και τη μαρτυρία της πρώην συντρόφου του, Jordan Martin, που είχε περιγράψει σε βιβλίο της το 2014 ότι στη διάρκεια των έξι μηνών της σχέσης τους την είχε κακοποιήσει σωματικά και συναισθηματικά και της είχε επιτεθεί σεξουαλικά.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured